صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله جنگنده‌های سعودی به صعده ۹ کشته و ۴ زخمی برجای گذاشت

یک منبع محلی یمنی اعلام کرد که در حمله جنگنده های عربستان به شهر «شدا» در استان صعده چندین غیرنظامی یمنی کشته و زخمی شدند.
کد خبر: ۷۳۷۲۶۶
| |
2162 بازدید

یک منبع محلی یمنی اعلام کرد که در حمله جنگنده های عربستان به شهر «شدا» در استان صعده چندین غیرنظامی یمنی کشته و زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «اسپوتنیک»، یک منبع محلی در استان صعده اعلام کرده که در پی حمله دیشب دوشنبه شب، جنگنده ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان به استان صعده دست کم ۱۳ نفر کشته و زخمی شدند.

بر اساس این خبر این حمله مناطق مسکونی منطقه «مشاف» در شهر «شدا» را هدف قرار داده و منجر به کشته شدن ۹ نفر و زخمی شدن ۴ تن دیگر شده بود.

این منبع محلی به اسپوتنیک گفته این حمله فقط چندساعت بعد از تیراندازی گارد مرزی عربستان به سوی شهروندان یمنی در منطقه «المشنق» در شهر شدا و منطقه الرقو در شهر «منبه» در استان صعده بوده است که این حمله نیز منجر به کشته و زخمی شدن ۷ نفر شد.

حمله عربستان به یمن تا کنون منجر به مرگ ده ها هزار نفر شده و علاوه بر آن دست کم ۳ میلیون نفر در پی شرایط بد زندگی به خاطر جنگ آواره شده اند و با توجه به اینکه اوضاع انسانی روز به روز در این کشور بدتر می شود و با انتشار بیماری هایی چون وبا، دست کم ۱۴ میلیون نفر در یمن نیاز به کمک های بهداشتی و پزشکی دارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟