واکنش‌عزت‌الهی‌به‌محرومیت‌دراولین‌بازی‌درجام‌جهانی

کد خبر: ۷۳۷۰۵۵
| |
3193 بازدید
سعید عزت الهی، بازیکن تیم ملی فوتبال که در لیگ روسیه بازی می کند، درباره دیدار تدارکاتی ایران و روسیه گفت: روسیه برای این دیدار تدارکاتی بسیار خوب آماده شده و از آنجائی که تیم ملی ایران به جام جهانی صعود کرده، آنها می خواهند تیم ما را بشناسند و از روش بازی ما مطلع شوند.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مرد خط میانی تیم کی روش در واکنش به این سوال که در اولین دیدار جام جهانی محروم است؟ گفت: از این موضوع متاسفم و اولین بازی را در جام جهانی از دست داده ام. از صمیم قلب امیدوارم که تیم ملی در اولین بازی در جام جهانی پیروز باشد و پس از آن به تیم ملی کمک کنم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت