صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد آیت‌الله صانعی از تخریب بزرگان

شاگرد اندیشمند امام امت سلام الله علیه با بیان این‌که چاره کار تمسک به سیره امام (ره) است، افزودند: «امام (ره) در تمام دوران مبارزه و انقلاب و بعد از آن و در تمام سخنانش یک جا توهین و بی احترامی ندارد».
کد خبر: ۷۳۷
| |
3563 بازدید

آیت‌الله صانعی اظهارداشت: «نصیحت کنید و متذکر شوید که به بزرگان سیاسی یا صاحبان علوم و اندیشه و به بزرگان دینی در مملکت و کشوری که با مجاهدت‌ها و جانفشانی‌های شهدا و ایثارگران و جانبازان پابر چا مانده است توهین هیچ توجیه شرعی و عقلی و عرفی ندارد.»

به گزارش آفتاب، آیت‌الله صانعی در دیدار مرتضی حاجی وزیر سابق آموزش و پرورش و جمعی از مدیران این وزارتخانه در دولت سابق ضمن بیان این مطلب اظهار كرد: «توهین به شخصیت‌ها و بزرگان دینی مطلب تازه‌ای نیست بلکه در طول تاریخ و هر زمانی که بزرگان و شخصیت‌های دینی و سیاسی برای آگاهی دادن به مردم حرکتی را آغاز کرده‌اند دشمن به صورت مستقیم و غیر مستقیم درصدد ضربه زدن به آنها برآمده است.»

این مرجع تقلید افزود: «توهین سبب می‌شود رابطه انسان با خدا قطع شود و خدا نظر لطفش را از انسان توهین کننده بردارد، توهین سبب می‌شود که محبوبیت توهین کننده در میان مردم از دست برود و توهین شونده محبوب شود و البته توهین شونده هر چه قدر مقام و منزلتش بزرگتر باشد ذلت دنیا و آخرت توهین کننده بیشتر خواهد بود».

وی یادآور شد: «یادمان باشد که همه جا مشکلات را به دشمن حواله ندهیم، رفع توهین‌ها و جلوگیری از مفاسد به این است که خوبان به قدرت برسند. تلاش کنیم که شخصیت‌های اجتماعی و قدرتمندان آدم‌های خوبی باشند که به تبع آن دیگران هم خوب خواهند شد».

این مرجع تقلید با اظهار تأسف شدید از آنچه تخریب چهره‌های ارزشمند نظام همچون آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و کروبی و سایر چهره‌های زجر کشیده نظام و انقلاب می‌نامید،‌ افزود: «آخر مگر از انگ زدن و تخریب چه چیزی عایدمان می‌شود؟ تخریب چهره‌های نظام و انقلاب خواست دشمن است. این خواست دشمن است که چهره‌های موجه و مورد قبول امام (ره) و مردم از صحنه حذف شوند امروز دشمن با تمام قوا به میدان آمده که ما حتی یک چهره موجه نداشته باشیم. چهره‌ای که مطمئن باشیم برای خدا حرف می‌زند و برای خدا عمل می‌کند و متأسفانه عده‌ای هم در راستای خواست دشمن عمل می‌کنند».

شاگرد اندیشمند امام امت سلام الله علیه با بیان این‌که چاره کار تمسک به سیره امام (ره) است، افزودند: «امام (ره) در تمام دوران مبارزه و انقلاب و بعد از آن و در تمام سخنانش یک جا توهین و بی احترامی ندارد».

صانعی با بیان اینکه نسبت به سهل انگاری‌های صورت گرفته در گذشته نمی‌توان بی‌تفاوت بود، افزود: «در عین حال باید تلاش كرد که اخلاق در میان قدرتمندان نهادینه شود و به صورت کاربردی و عملی درآید تا در آینده شاهد چنین مسائل و مشكلاتی نباشیم».

این مرجع تقلید در پایان خاطرنشان كرد:«یکی از راه‌های مهم فائق آمدن بر مشکلات آگاه کردن مردم و آگاهی دادن به مردم است، باید به مردم آگاهی داد که در نظام جمهوری اسلامی همه باید تابع قانون و احکام مقدس شرع باشند و در ابعاد سیاسی این شماها هستید که باید این امر را پیاده کنید».

در ابتدای این دیدار مرتضی حاجی ضمن ابراز خرسندی از دیدار با آیت‌الله العظمی صانعی ابراز داشت: علیرغم همه مشکلات موجود، قربانی شدن اخلاق به بهانه دین موجب نگرانی‌های جدّی شده است و ما امروز بسیار متأسفیم که شخصیت های ارزشمند نظام در لسان برخی مسوولان مورد بی مهری قرار می‌گیرند.

وی همچنین با ابراز خرسندی از مواضع فقهی و سیاسی آیت‌الله صانعی خطاب به ایشان افزود: امروز حضرت عالی به عنوان یک الگوی مناسب از مرجعیت دینی و نمادی از حاکمیت عقل و تدبیر هستید و این جای خوشحالی است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۸۶/۰۸/۰۷
کیهان باید از اقای صانعی عذر خواهی کند!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار