صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استيل‌آذين با کریمی و نیکبخت باخت

از نكات جالب مسابقه، بازي كردن نيكبخت واحدي از دقيقه 65 در تركيب قرمزپوشان پس از نيم فصل دوري از فوتبال بود. همچنين علي كريمي در روزي كه استيل‌آذيني‌ها 9 موقعيت گل داشتند؛ به تنهايي 2 موقعيت تك به تك را از دست داد.
کد خبر: ۷۳۶۶۷
| |
2980 بازدید

تيم فوتبال استيل‌آذين در مسابقه‌‌اي دوستانه در امارات مقابل الوحده شكست خورد.

به گزارش فارس، ديدار تيم‌‌هاي الوحده امارات و استيل‌آذين عصر امروز در ورزشگاه آل‌نهيان ابوظبي و در حضور حدود 100 تماشاگر كه بيشتر آنها را مسئولان و خانواده‌هاي تيم اماراتي تشكيل مي‌دادند؛ برگزار شد و 2 بر يك به سود الوحده به پايان رسيد.

در اين مسابقه كه هر 6 ملي‌پوش الوحده حضور داشتند، فهد مسعود علي در دققه 22 و حسن سمير عبدالله در دقيقه 81 براي الوحده (هر 2 گل از روي نقطه پنالتي) گلزني كردند و تك گل استيل‌آذين توسط مهدي محمدي در دقيقه 83 روي پاس گل شاپورزاده به ثمر رسيد.

معروف‌ترين ملي‌پوش الوحده در اين ديدار اسماعيل مطر بود كه در تركيب ثابت تيمش به ميدان رفت.

از نكات جالب مسابقه، بازي كردن نيكبخت واحدي از دقيقه 65 در تركيب قرمزپوشان پس از نيم فصل دوري از فوتبال بود. همچنين علي كريمي در روزي كه استيل‌آذيني‌ها 9 موقعيت گل داشتند؛ به تنهايي 2 موقعيت تك به تك را از دست داد.

در اين مسابقه ضعف داور اماراتي مشهود بود و او بارها با تصميمات اشتباه صداي كادر فني و بازيكنان استيل‌آذين را درآورد. وي حتي فرارهاي پا به توپ كريمي را آفسايد اعلام كرد.

داور بازي به مهدي محمدي از استيل‌آذين و مارسيو و محمد خطيب از الوحده كارت زرد نشان داد.
الوحده در پايان هفته ششم ليگ برتر امارات با 12 امتياز در مكان سوم جدول و پس از تيم‌هاي الجزيره و العين قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟