ثبت نام فوری خادم در انتخابات ریاست كشتي!

کد خبر: ۷۳۶۲۴۸
| |
3200 بازدید
رسول خادم براي شركت در انتخابات فدراسيون كشتي در اولین فرصت ممکن ثبت نام كرد تا پیامی واضخ به رقبا داده باشد؛ او می خواهد رییس بماند. 

به گزارش تابناک ورزشی، در حالی‌که ثبت نام از کاندیداهای ریاست فدراسیون کشتی از صبح امروز (15 مهرماه) آغاز شده و تا 10 روز کاری (26 مهرماه) ادامه خواهد داشت، رسول خادم رئیس کنونی این فدراسیون به عنوان اولین کاندیدا ثبت نام کرد.

این در حالی است که پیش از این اخباری مبنی بر عدم تمایل خادم برای شرکت در انتخابات به گوش رسیده بود، اما شنیده‌ها حاکی است که اصرار هیات‌های کشتی استان‌ها باعث تغییر نظر خادم شده است. حال باید دید چه گزینه‌های دیگری با ثبت نام در انتخابات پای در عرصه رقابت با خادم در دی‌ماه سال جاری می‌گذارند. خادم از ٢٨ مهرماه سال ٩٢ بعنوان سرپرست و سپس از دی ماه همین سال با رای مجمع بعنوان رییس این فدراسیون انتخاب شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی