صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پارلمان لیبی خواهان عذرخواهی دولت انگلیس شد

پارلمان لیبی از دولت انگلیس خواست به دلیل اظهارات اخیر وزیر خارجه این کشور درباره شهر سرت، عذرخواهی کند.
کد خبر: ۷۳۶۰۲۴
| |
1782 بازدید

پارلمان لیبی از دولت انگلیس خواست به دلیل اظهارات اخیر وزیر خارجه این کشور درباره شهر سرت، عذرخواهی کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری الجزیره، پارلمان طبرق در شرق لیبی از دولت انگلیس خواست به دلیل اظهارات بوریس جانسون، وزیر خارجه این کشور درباره شهر سرت عذرخواهی کند.

جانسون اخیرا گفته بود: شرکت‌های انگلیسی دیدگاه جالبی درباره تبدیل سرت به یک دبی دیگری دارند. این شهر ساحلی ویژگی‌های منحصربفردی دارد از شن‌های سفید گرفته تا دریای زیبا و جوانان فعال، تنها کاری که باید کرد این است که از شر اجساد خلاص شد.

جانسون که اوت به لیبی سفر کرده بود، گفت که شرکت‌های انگلیسی مایلند در شهر ساحلی سرت سرمایه گذاری کنند.

اظهارات جانسون با موجی از واکنش‌های تند در انگلیس مواجه شد طوری که برخی منتقدانش از ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس خواستند وی را برکنار کند.

بیانیه کمیته پارلمانی لیبی نخستین واکنش رسمی به اظهارات جانسون است.

در بیانیه این کمیته آمده است: ما اظهارات غیرمسئولانه جانسون درباره شهر سرت را محکوم می‌کنیم.

این کمیته اظهارات مذکور را نقض حاکمیت لیبی می‌داند.

نیروهای وابسته به دولت توافق ملی لیبی دسامبر 2016 توانستند سرت را از دست داعش آزاد کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟