صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
با حکم رئیس جمهور؛

«پیوندی» رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان شد

دكتر حسن روحاني در حکمی علی‌اصغر پیوندی را به مدت چهار سال به عنوان «رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران» منصوب کرد.
کد خبر: ۷۳۵۱۶۴
| |
16700 بازدید
دكتر حسن روحاني در حکمی علی‌اصغر پیوندی را به مدت چهار سال به عنوان «رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران» منصوب کرد.
 
به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، متن حکم حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است:
 
«پیوندی» رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان شد 

«جناب آقای دکتر علی‌اصغر پیوندی

در اجرای بند (۵) قسمت (ب) ماده (۱۰) قانون اصلاح اساسنامه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مصوب 1382/2/24 مجلس شورای اسلامی، با عنایت به معرفی شورای‌عالی و نظر به تعهد و تجربیات ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم برای مدت ۴ سال به عنوان رییس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران» منصوب می‌شوید.

انتظار دارد با جلب بیش از پیش مشارکت مردم نوع دوست و شریف ایران و سازمان های مردم نهاد نسبت به ارائه بهنگام خدمات انسان دوستانه به نیازمندان و آسیب دیدگان از حوادث طبیعی اقدام نمایید.

توفیق شما را در تحقق اهداف آن جمعیت با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.»
 
گفتنی است پیوندی دکترای تخصصی گوش و حلق و بینی از دانشگاه شیراز را دارد و برای دو دوره پیاپی است که رئیس سازمان نظام پزشکی استان است؛ سمتی که معلوم نیست با توجه به وظایف فراوان رئیس جمعیت هلال احمر و قوانین مختلف، پابرجا خواهد ماند یا عمرش پایان می‌یابد.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات