صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

داعش در محاصره فاطمیون و ارتش سوریه

آخرین تروریستهای گروه تکفیری داعش در منطقه بین السخنه و دیرالزور از شرق و غرب به محاصره نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت در آمده‌اند.
کد خبر: ۷۳۴۷۴۳
| |
14529 بازدید
|
۱
آخرین تروریستهای گروه تکفیری داعش در منطقه بین السخنه و دیرالزور از شرق و غرب به محاصره نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت در آمده‌اند.

به گزارش تسنیم، آخرین تروریستهای گروه تکفیری داعش در منطقه بین السخنه و دیرالزور از شرق و غرب به محاصره نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت در آمده‌اند.

یک فرمانده میدانی اظهار داشت : داعش که با خیال عملیات گسترده وارد منطقه شده بود، در میان راه به محاصره در آمده است و هیچ راه فراری ندارد.
وی افزود : فتح بزرگ در راه است و داعش بزودی از پای در می‌آید.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
دم برادران شجاع وغیور فاطمیون رزمندگان مخلص افغانی دوستدار حضرت زینب گرم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟