درگیری نیرو‌های ایست بازرسی با اشرار

کد خبر: ۷۳۳۸۲۴
| |
19356 بازدید
|
۱
درگیری دوشنبه شب نیرو‌های ایست بازرسی «قطار خنجک»شهرستان زاهدان با اشرار مسلح منجر به مجروح شدن ۲ تن از پرسنل مرزبانی شد.

به گزارش مردم سالاری، شامگاه دوشنبه یگان تکاوری ۱۰۶ ایست بازرسی «قطار خنجک» شهرستان زاهدان با خودروی اشرار مسلح درگیر شدند که آتش سنگین پرسنل انتظامی موجب شد اشرار با توجه به تاریکی شب از محل متواری شوند.

در جریان این درگیری ۲ تن از پرسنل نیروی انتظامی به صورت جزیی مجروح شدند که بلافاصله جهت درمان به بیمارستان منتقل شده‌اند و با توجه به اینکه جراحات آن‌ها سطحی بوده وضعیت جسمانی آن‌ها رو به بهبود است.

 دو مامور مجروح شده این درگیری ستوان دوم یاسر کوهی و استوار دوم مجید اسدی اعلام شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۵
ضمن تقدیر و تشکر از مرزبانان غیور و دلاور ایران اسلامی، چرا می نویسید، با آتش سنگین مرزبانان متواری شدند. اگر آتش سنگین بود که باید بکلی نابود می شدند.
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت