صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فاتح تریم بجای استقلال با «ترابزون» توافق کرد!

سرمربی مشهور ترکیه‌ای به جای استقلال با تیمی از وطنش به توافق رسید.
کد خبر: ۷۳۳۵۲۹
| |
3942 بازدید
 طبق ادعای سایت  «haber 10» ترکیه، فاتح تریم، سرمربی مشهور ترکیه‌ای و گزینه اصلی سرمربیگری تیم استقلال تهران با تیم ترابزون‌اسپور از کشورش به توافق رسیده است.

به گزارش تابناک ورزشی، ارسون یانال، سرمربی فعلی ترابزون به خاطر از دست دادن برتری 3 بر صفر و شکست 4 بر 3 تیمش مقابل آلانیا اسپور تحت فشار هواداران قرار گرفته و از فاتح تریم و رضا چالیمبای به عنوان کاندیدای اصلی جانشینی او یاد می‌شود، هر چند رئیس باشگاه ترابزون اخیرا اعلام کرده بود از یانال حمایت می‌کند اما گزارش‌ها از نزدیک شدن تریم و کالیمبای به نیمکت تیم ترکیه‌ای حکایت دارد.

 بنا بر ادعای سایت «haber 10» هر چند خرید چالیمبای برای ترابزون آسان‌تر است اما باشگاه طی مذاکراتی پنهانی نظر موافق تریم را جلب کرده و با او به توافق ضمنی دست یافته است. به این ترتیب در صورت توافق قطعی تریم با ترابزون، بخت استقلال تهران برای جذب سرمربی سابق میلان و فیورنتینا به کلی از بین می‌برد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار