صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگیری عامل شایعه‌ بمب‌گذاری در پُست بوشهر

فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر گفت: عامل شایعه کننده وجود بسته مشکوک به بمب گذاری در اداره پست این بندر شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۷۳۱۳۹۰
| |
5163 بازدید
 
 فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر گفت: عامل شایعه کننده وجود بسته مشکوک به بمب گذاری در اداره پست این بندر شناسایی و دستگیر شد.
 
به گزارش ایرنا، سرهنگ ابراهیم عرب زاده روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: صبح امروز 2 نفر از مراجعان اداره پست بوشهر از وجود بسته مشکوک به بمب در مرسوله های پستی خبر می دهند که به دنبال این مهم حراست اداره با تماس با پلیس موضوع را پیگیری کرد.
 
وی اضافه کرد: اما در بررسی های تیم چک و خنثی سازی پلیس شهرستان بوشهر و نیروهای امنیتی هیچ بسته مشکوک به بمب گذاری در اداره پست بوشهر پیدا نشد.
 
وی بیان کرد: در این ارتباط با پیگیری های پلیسی فرد شایعه ساز شناسایی و دستگیر شد که بزودی به مراجع قضایی معرفی می شود.
 
عرب زاده گفت: افراد از هرگونه شایعه سازی پیرامون مسائل امنیتی و انتظامی که باعث رعب و وحشت عمومی و ایجاد جو ناامنی در جامعه می شود بجد خودداری کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟