صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ثبت‌نام "استپ‎وی" غیرممکن شد

کد خبر: ۷۳۰۹۷۰
| |
9828 بازدید
|
امروز هم داستان اختلال در ثبت نام فروش اینترنتی خودرو تکرار شد و کسی امکان ثبت نام استپ وی را ندارد.
 
به گزارش تسنیم بنا براعلام شرکت سایپا ساعت 11 صبح امروز (26شهریورماه) پیش فروش ساندرو مدل استپ وی آغاز شده است. اما مردم این بار هم همانند فروش‌های اینترنتی قبلی با اختلال سایت روبه رو بوده و امکان ثبت نام ندارد.

متقاضیان وقتی به سایت فروش سایپا مراجعه می‌کنند بعد از معطلی بسیار با صفحات متعددی مواجه می شوند که در آنها اعلام شده شما در لیست انتظار هستید و باید صبر کنید. بعد از مدتی هم سایت بسته و صفحه اول فروش اینترنتی باز می‌شود.

جالب آنکه وقتی مشتری برای چندین بار به صفحه اصلی رفته تا ثبت نام خود را تکرار کند با اخطار سایت که ترافیک بالاست روبه رو می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۴۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
من که ثبت نام کردم
جوان ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
واقعا عجیبه که اولا چطور تا این لحظه 30% خودروها فروخته شده ولی بنده از ساعت 11 تا این لحظه که ساعت 13 باشد هنوز در نوبتم و وقتی نوبت میرسد بدلیل کندی سایت زمانم تمام شده و دوباره در انتهای صف قرار میگیرند ولی 30% خریداری کرده اند در این شرایط!!!
دما شرکتی با این عظمت واقعا نمیتواند مشکل سرورهایش را حل کند تا در این موارد از کار نیفتند یا عمدا اصلاح نمیکنند در حالی که ایران خودرو کلا سایت خود را از سایت ایرانی کار جدا کرد و شرایط بهتری پیدا کرد .
خلاصه امر مشکوک بودنه امیدوارم خودرو ها به دست دلالها و رابطان نیفتد و مصرف کننده با قیمت منطقی از آنها بهره مند شود
هادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
تا کی باید اینجوری مردم رو فریب داد. بالاخره کسی نباید پاسخ گو باشه؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
خودروسازان همه را سر كار ميگذارند!
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
این بازی کثیفی است که خودروسازها با نمایندگی های مربوطه دارند . همه خودروها توسط نمایندگیها ثبت نام شده و بعداً عرضه میشود. کشوری که زیر ساخت اینترنت ندارد جالب است که همه چیز هم اینترنتی است. !!!
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
این داستان انقدر معلوم و مشخص هست که احتیاجی به پیگیری هم ندارد . دوستان عزیز اجازه نمیدهند که خرید و فروش بصورت عادی ادامه داشته باشد چون با اختلاف قیمت بازار و کارخانه که خودشان درست کرده اند به سودهای کلانی میرسند.
بدلیل نبود رقابت در بازار خودرو همیشه همینطور باقی خواهد ماند و تا وقتی که ماشین دهه 80 را به قیمت 40 میلیون و 50 میلیون میفروشند و صدای کسی هم درنمی آید این داستان ادامه دارد .
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
نمی دانم چه اصراری است که ثبت نام صورت گیرد؟ بهتر نیست ابتدا چند روز را به کسانی اختصاص دهند که دارای کد ویژه هستند و طبیعتا تعداد شان محدود خواهد بود و اگر چیزی ماند، برای عموم مردم باز کنند تا فضا کاملا عادلانه و رقابتی باشد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
مشخص نیست این تعدادی که ثبت نام کرده اند به چه طریق موفق شده اند؟ البته کاملاً واضح است!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
من پولشوندارم ثبت نام نکردم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۶
من از ساعت 11:30 تاالان میخوام پرداخت اینترنتی کنم تا الان که ساعت 15 هست درگاه پرداخت اینترنتی وصل نمیشه، واقعا برای شرکت به اصلاح خودرو ساز عظیمی مثل سابپا که دم از مشتری مداری داره واقعا واقعا متاسفم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟