صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رهبر انقلاب: امت اسلامي بايد به خروش آيد

کد خبر: ۷۳۰۹
| |
3192 بازدید

در پي حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي به نوار غزه و کشتار مردم بيگناه غزه بويژه کودکان فلسطين و سکوت مجامع بين‌المللي و کشورهاي منطقه در قبال اين جنايت، آيت‌الله خامنه‌اي رهبر انقلاب اسلامي پيامي صادر فرمودند.

متن پيام به اين شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم
امت بزرگ اسلام، ملت عزيز ايران

حوادث خونين غزه در اين روزها چنان فجيع و دردناک است که نمي‌توان غم سنگين ناشي از آن را با زبان و قلم، بيان کرد. کودکان بيگناه و زنان و مردان مظلوم پس از ماه‌ها محاصره کامل، اکنون با قساوت و شقاوت صهيونيست‌ها، در خانه و کاشانه خود به خاک و خون کشيده مي‌شوند، غنچه‌هاي نورس در برابر چشم پدر و مادر، و پدران و مادران در برابر کودکان معصوم، ‌در آتش کينه جلادان غاصب مي‌سوزند، مدعيان تمدن و انسان دوستي با وقاحت تمام، اين فاجعه عظيم انساني را خونسردانه و بي‌تفاوت تماشا مي‌کنند و حتي برخي با بي‌شرمي از آن ابراز خشنودي مي‌نمايند. سکوت دنياي اسلام در برابر اين تعدي کم نظير به هيچ رو پذيرفته نيست.

امت اسلامي بايد به خروش آيد و سران اسلامي بايد خشم ملت‌هاي خود را به رخ رژيم غاصب بکوبند. دست دولت آمريکا نيز به خون ملت مظلوم فلسطين آغشته است. به پشتيباني آن دولت مستکبر و طغيانگر است که صهيونيست‌ها با گستاخي مرتکب اين جنايت‌هاي نابخشودني مي‌شوند، ملت‌ها و دولت‌هاي اسلامي نداي مظلوميت فلسطينيان مظلوم را به سراسر جهان برسانند و وجدانهاي خفته را بيدار کنند. آيا ملت آمريکا مي‌داند که زمامدارانش اينگونه همه حرمت‌هاي بشري را در پيش پاي صهيونيست‌ها قرباني کرده‌اند؟ آيا ملت‌هاي اروپايي باخبرند که تسلط سرمايه‌داران صهيونيست بر کشورهاي آنان کار سياستمدارانشان را به کجا کشانده است؟

و اين تصادف و اتفاق نيست که همزمان با اين جنايت‌هاي نظامي، در گوشه ديگر از جغرافياي زير سيطره استکبار، برترين مقدسات اسلامي دستخوش تعرض مي‌شود و قلم‌هاي پليد و سياست‌هاي شيطاني حامي آنها، ساحت مقدس حضرت رحمة للعالمين را که همه بشريت وامدار پيام الهي او و ذات مقدس اوست، مورد هتک و اهانت قرار مي‌دهند، آري اين اسلام عزيز است که با پيام رهايي‌بخش و ظلم‌ستيز خود و با برانگيختن روح کرامت و عزت در انسانها و ملت‌ها، مستکبران را به وحشت انداخته و آتش کينه ملت‌هاي مسلمان را در دل آنان مشتعل ساخته است و حرکات آنان را ديوانه‌وار کرده است.

اکنون مستکبران طغيانگر بدانند که با خشونت و درندگي نخواهند توانست فروغ بيداري روز افزون اسلامي را خاموش کنند. مقاومت قهرمانانه ملت فلسطين و شجاعت حيرت‌برانگيز مرد و زن و پير و جوان آنان در برابر صهيونيست‌هاي خونخوار،‌ گواه زنده اين مدعاست. فرجام اين درگيري، پيروزي حق بر باطل است، همچنان که فرمود: فانتقمنا من الذين اجرموا و کان حقا علينا نصر المومنين.

اينجانب به مردم غزه، به مردان وزنان مظلوم و مقاوم، به کودکان معصوم و غنچه‌هاي پرپرشده درود مي‌فرستم و صبر و فرج و پيروزي آنان را از خدا مسئلت مي‌کنم.

والسلام عليکم و رحمه الله
سيد علي خامنه‌اي
1386/12/12
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۳
باسمه تعالی
با عرض سلام
هرمسلمانی که ندای مظلومیت و استغاثه مسلمانی را بشنود و به یاریش نشتابد مسلمان نیست (پیامبر اعظم صل الله علیه و آله و سلم)
در پی جنایات اخیر رژیم صهیونیستی،در حق مردم مظلوم و بی دفاع غزه،اینجانب به عنوان یک مسلمان،پیشنهاد برگزاری یک راهپیمایی سراری را در حمایت از این عزیزان ستمدیده دارم.
البته پیش از فرا رسیدن روز جمعه،چرا که تا روز جمعه 5 روز دیگر باقیست و این مدت، فرصتی بسیار مغتنم برای جنایتکاران صهیونیست است تا بر عمق جنایات خود بیفزایند، در نتیجه در شرایط فعلی تاخیر به هیچ وجه به صلاح امت اسلامی نیست، و عدم وجود تعطیلات هم نباید مانع از انجام این مهم گردد، چرا که جلوگیری کردن از ریخته شدن خون مسلمان و حفظ جان آنان بدون هیچ شک و تردیدی ، بسیار واجب تر از پرداختن به کارهای دنیوی، همیشگی و زود گذر است.
والسلام
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار