صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تیراندازی با هاشمی هم اسیر بي‌پولی!

فدراسيون تيراندازي در نظر دارد در صورت صدور به موقع ويزا و حل شدن مشكلات مالي با مساعدت كميته ملي المپيك و سازمان تربيت بدني در هر رشته و در هر رده‌ سني سه تيرانداز را به اين رقابت‌ها اعزام كند.
کد خبر: ۷۲۹۷۲
| |
1834 بازدید

در حالي كه 10 روز تا آغاز مسابقات آزاد جهاني چك باقي مانده، وضعيت تيم‌هاي ملي تفنگ و تپانچه ايران در هاله‌اي از ابهام است.

به گزارش ايسنا، كميته فني فدراسيون تيراندازي بنا به درخواست سرمربيان تيم‌هاي ملي تفنگ و تپانچه مبني بر حضور در مسابقات آزاد جهاني چك براي كسب آمادگي بيشتر جهت شركت در مسابقات آسيايي دوحه قطر تصميم به اعزام تيم‌هاي سلاح‌هاي بادي تيراندازي گرفت.

با اين حال، در شرايطي كه تنها 10 روز به آغاز اين مسابقات زمان باقي است، تيم‌هاي ملي ايران نمي‌دانند كه آيا به اين رقابت‌ها اعزام مي‌شوند يا نه؟

براساس اين گزارش؛ علت اين امر بي‌پولي و عدم اختصاص منابع مالي از سوي كميته ملي المپيك و سازمان تربيت بدني عنوان شده است.

مسابقات آزاد جهاني تيراندازي سلاح‌هاي بادي در رده‌هاي نوجوانان، جوانان و بزرگسالان و در دو بخش مردان و زنان برگزار مي‌شود.

فدراسيون تيراندازي در نظر دارد در صورت صدور به موقع ويزا و حل شدن مشكلات مالي با مساعدت كميته ملي المپيك و سازمان تربيت بدني در هر رشته و در هر رده‌ سني سه تيرانداز را به اين رقابت‌ها اعزام كند.

اين مسابقات تنها شانس رقابتي در تقويم جهاني تيراندازي براي ايران پيش از مسابقات آسيايي دوحه است كه آذر ماه برگزار مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟