صدور ویزای اربعین حسینی از فردا آغاز می‌شود

کد خبر: ۷۲۸۹۱۸
|
۱۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۰ 10 September 2017
|
3499 بازدید
|
۲
مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه فرآیند صدور ویزای اربعین حسینی از صبح فردا(دوشنبه بیستم شهریور) آغاز می‌شود، گفت: سفارتخانه‌ و کنسولگریهای عراق در شهرهای تهران، مشهد، کرمانشاه و اهواز مبادرت به صدور ویزا می‌کنند.

محسن نظافتی در گفت‌وگو با تسنیم درباره زمان و مکان  صدور ویزای اربعین حسینی در کشور اظهار کرد: طبق توافق ایران و عراق ویزای اربعین حسینی از صبح فردا(دوشنبه بیستم شهریور ماه) در چهار نقطه کشور آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: ویزای اربعین حسینی ابتدا در سفارتخانه‌ها و کنسولگریهای عراق در تهران، مشهد، کرمانشاه و اهواز صادر خواهد شد و از ابتدای مهر ماه نیز 12 نقطه دیگر اقدام به صدور ویزای اربعین حسینی می‌کنند.

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه قیمت ویزای اربعین حسینی تغییری نیافته است، گفت: نرخ ویزای اربعین حسینی هم 40 دلار در نظر گرفته شده  و داشتن مدارک قانونی اعم از گذرنامه و ویزا برای زائران اربعین الزامی است.

نظافتی تصریح کرد: امسال نیز سامانه سماح به عنوان درگاه ثبت‌نام زائران اربعین حسینی در نظر گرفته شده و تاکنون 27 هزار و 300 نفر در آن نام‌نویسی اولیه کرده‌اند که از این تعداد بیش از دو هزار نفر مراحل نهایی ثبت‌نام را طی کرده‌اند که جزو نخستین دریافت کنندگان ویزای اربعین خواهند بود.

گفتنی است، سال گذشته بیش از 2 میلیون و 400 هزار نفر از ایران در مراسم اربعین حسینی حضور پیدا کردند که تخمین زده می‌شود آمار زائران اربعین حسینی امسال، افزایش داشته باشد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
سیدعلی مرادی پور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
ندای هل من ناصرحسینی لبیک یاحسینی لبیک یاخامنه ای
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
چرا هزينه اربعين را بايد مردم تهران بدهند اگر قانوني وشرعي است بايد از بوجه عمومي كشور پرداخت شود
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت