صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انهدام ۳۳ باند کلان قاچاق مواد مخدر در کرمان

کد خبر: ۷۲۷۸۲۳
| |
2649 بازدید

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از کشف و انهدام 33 باند کلان قاچاق مواد مخدر طی چند ماه گذشته در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان، دادخدا سالاری از کشف و انهدام 33 باند کلان قاچاق مواد مخدر طی چند ماه گذشته در استان کرمان خبر داد و اظهار داشت: در این رابطه 31 نفر از سرباندها و اعضای باند دستگیر و دو نفر از قاچاقچیان مسلح در حین درگیری با ماموران به هلاکت رسیده‌اند.

وی با بیان اینکه اداره کل اطلاعات استان کرمان در جبهه نبرد علیه قاچاقچیان موفق عمل کرده است، عنوان کرد: در 31 عملیات انجام شده بیش از 10  تن انواع مواد مخدر شامل تریاک، حشیش، هروئین و مرفین به همراهی 36 دستگاه انواع خودرو و 34 تلفن همراه از این باندها کشف و توقیف شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بیان داشت: برخی از این باندها به صورت مسلحانه فعالیت داشته و مواد مخدر را از خارج از کشور وارد و بعضا قصد ترانزیت مواد مخدر به خارج از کشور را داشته که در تور اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) گرفتار و در حین حمل و ترانزیت مواد مخدر دستگیر شده‌اند.

سالاری خاطرنشان کرد: اداره کل اطلاعات استان کرمان با رصد و جمع‌آوری اطلاعاتی و در راستای اجرای سیاست‌های ترسیمی نظام جمهوری اسلامی ایران مبنی بر مبارزه با ترانزیت و قاچاق مواد مخدر، ضربه به سرباندهای قاچاق مواد مخدر را در دستور کار قرار داده است.

وی از سربازان گمنام امام زمان (عج) در مجموعه اداره کل اطلاعات استان کرمان و نیروهای انتظامی تقدیر کرد و روند مبارزه با قاچاق مواد مخدر را مطلوب ارزیابی کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟