صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استقبال رسمی طالبانی از احمدی نژاد

پس از این دیدار خصوصی، مذاکرات مشترک دو هیئت عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران و عراق به ریاست آقایان احمدی نژاد و جلال طالبانی آغاز خواهد شد.
کد خبر: ۷۲۷۲
| |
6537 بازدید
رئیس جمهوری اسلامی ایران در قصر الرأسه بغداد مورد استقبال رسمی جلال طالبانی رئیس جمهور عراق قرار گرفت.

آقایان احمدی نژاد و جلال طالبانی پس از نواخته شدن سرود ملی دو کشور از یگان حاضر در میدان سان دیدند.

روسای جمهوری اسلامی ایران و عراق تا دقایقی دیگر مذاکرات خصوصی خود را آغاز و در آن، آخرین مسائل مربوط به روابط دوجانبه و موضوعات منطقه ای و بین المللی را بررسی خواهند کرد.

پس از این دیدار خصوصی، مذاکرات مشترک دو هیئت عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران و عراق به ریاست آقایان احمدی نژاد و جلال طالبانی آغاز خواهد شد.

قمی از برنامه های احمدی نژاد در بغداد گفت
حسن کاظمی قمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر در بغداد در تشریح برنامه های آقای احمدی نژاد در بغداد گفت: در مدت حضور رئیس جمهور در عراق وی دیدارهای دو جانبه ای را با رئیس جمهور ، مقامات دولت عراق ، رهبران فراکسیونهای سیاسی ، اندیشمندان ، فرهنگیان ، علمای شیوخ و عشایر خواهند داشت .

وی سفر زیارتی رئیس جمهور به عتبات عالیات را از یکدیگر برنامه های احمدی نژاد در عراق برشمرد .

قمی گفت:با توجه به تاکید رئیس جمهور به همبستگی های امنیتی و اقتصادی کشورهای منطقه بنابراین ورود وی به بغداد این پیام را دارد که عراق می تواند نقش موثری در امنیت و اقتصاد منطقه داشته باشد.

سفیر ایران در عراق با اشاره به اینکه این سفر فوق العاده مهم و دارای پیام به مردم عراق و کشورهای منطقه است اظهار داشت: دو کشور بعد از سقوط رژیم دیکتاتور سابق روابط خوبی با یکدیگر دارند و تاکنون برای تعمیق این روابط گامهای مثبتی در این مسیر برداشته اند.

قمی افزود :درچند سال اخیر 85 سند همکاری میان دو کشور در همه زمینه ها امضاء شده است که برخی از این اسناد اجرایی شده و یا در حال اجراست.

وی با تاکید بر اینکه در هفته های اخیر همکاری های خوبی در زمینه افزایش حضور زائران ، اجرایی کردن عهدنامه مرزی 1975 و پاکسازی اروند رود انجام شده است گفت:این سفر نقطه عطفی در تعمیق همکاری ها و اجرایی کردن این توافقها خواهد بود.

سفیر ایران در بغداد افزود:امروز دولتمردان عراق از حضور شرکتهای ایرانی در بخشهای اقتصادی استقبال می کنند و با توجه به این نیاز شرکت های ایرانی می توانند نقش موثری در بازارهای عراق ایفاء کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟