صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سند همکاری سپاه و ارتش در عملیات بیت‌المقدس

کد خبر: ۷۲۷۰۰۸
| |
11213 بازدید
وقتی تاریخ دفاع مقدس را ورق می‌زنیم به موارد عدیده‌ای برمی‌خوریم که در آن قوای نظامی، سپاه و ارتش با همکاری با هم موفق به اجرای عملیات بزرگ شده‌اند. یک نمونه از آنها مربوط به فتح خرمشهر در سوم خرداد 1361 است.
 
به گزارش تابناک، در عملیات بیت‌المقدس که مشترکا توسط سپاه و ارتش از قرارگاه مرکزی کربلا انجام می‌شد که شهید صیاد شیرازی فرمانده نیروی زمینی ارتش و سردار محسن رضایی فرمانده سپاه پاسداران بودند.
 
سند زیر که امضای مشترک شهید صیاد شیرازی و سردار محسن رضایی در آن دیده می‌شود مربوط به تاریخ 3 خرداد 1361 است.



 
 
محسن رضایی درمورد همكاری ارتش و سپاه در عملیات بیت‌المقدس گفت: «در این عملیات هر یك از برادران ارتش و سپاه ابتدا به صورت جداگانه طرحی را ارائه و هركدام به نوبه خود از طرح مورد نظرشان دفاع كردند. پس از آن بنده با برادرمان صیاد شیرازی دو نفری نشستیم و یك تصمیم متحد و واحدی را اتخاذ كردیم و هیچگونه اختلافی هم در این خصوص بین ما وجود نداشت.»
 
شهید صیاد شیرازی نیز به این همکاری را «مقدس» خواند و در جریان اقامه نماز رزمندگان در یكی از قرارگاه‌های تاكتیكی جنوب، طی سخنانی اعلام كرد «این تركیب مقدس یعنی تركیب ارتش و سپاه كه تلاش می‌كند كفر جهانی را درهم بشكند، باید حفظ شود و اگر حفظ شود، رهایی قدس را در پیش دارد.»

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات