ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ورود مدعی العموم به شایعه "صداهای غیرعادی"

کد خبر: ۷۲۶۷۴۶
| |
9504 بازدید

پیرو شایعه شنیده شدن صداهای غیرعادی و ایجاد رعب در برخی مناطق استان یزد، دادستان مرکز این استان به عنوان مدعی العموم به موضوع ورود کرد.

میزان نوشت: در چند روز گذشته فیلمی حاوی صدا‌هایی عجیب و و ترسناک در آسمان یکی از روستا‌های آستارا، در فضای مجازی منتشر و به یکی از موضوعات روز تبدیل شد. چند ساعت بعد مشابه این فیلم و با همان ادعای شنیده شدن صدا‌های عجیب و غریب، در یزد نیز انتشار یافت و شایعات و تحلیل‌ها پیرامون آن را بیشتر کرد.
 
رئیس انجمن نجوم آماتور ایران همان زمان گفت که پس از بررسی‌ها مشخص شد صدای گوش خراشی که ادعا می‌شود در آستارا و چند منطقه دیگر شنیده شده است، مبنای علمی و نجومی ندارد.
 
محسن عتیقی با رد ارتباط این صدا با فرازمینی‌ها، افزود: اگر در کنار یک دریاچه شیپوری مانند ووووزلا را به صدا در بیاوریم، می‌توان در دامنه کوه این صدا را شنید.
 
وی خاطرنشان کرد که به نظر می‌رسد این موضوع یک شوخی است.
 
با وجود تکذیب ادعای مطرح شده، اما انتشار این فیلم‌ها در برخی مناطق کشور رعب، وحشت ایجاد کرد و نگرانی‌های زیادی برای اهالی آن مناطق به همراه داشت. همین موضوع باعث شد تا دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد به عنوان مدعی العموم به موضوع وارد شده و دستور ویژه‌ای برای پیگیری صادر کند.
 
حدادزاده معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد با اعلام این خبر گفت: با توجه به انتشار شایعاتی پیرامون شنیده شدن صدا‌های غیرعادی در یزد، دادستان مرکز استان دستور ویژه‌ای به معاونت فضای مجازی جهت پیگیری صادر کرد تا این موضوع به صورت ویژه مورد رصد قرار گیرد.
 
وی افزود: دستورارت قضایی لازم در این زمینه صادر و پلیس فتا پرونده‌ای را تشکیل داده و در حال بررسی موضوع است.
 
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد تاکید کرد: این اقدام عنوان مجرمانه دارد و قطعا مجرمان شناسایی و مطابق قانون با آن‌ها برخورد خواهد شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار