صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رييس هيات کشتي فارس: شرمنده‏ايم!

عرب با بيان اينکه براي روي سکو نرفتن توجيه نمي‏کنيم، تصريح کرد: کشتي‏گيران دو تيم الف و ب استان در چند مسابقه مقابل يکديگر قرار گرفتند و جوانمردانه و بدون تباني با يکديگر رقابت کردند و اگر اشتباهات را کمتر کرده بوديم نتيجه بهتري مي‏گرفتيم.
کد خبر: ۷۲۵۴۴
| |
2524 بازدید

رييس هيات کشتي استان فارس گفت: از اين که در مسابقات کشتي فرنگي جوانان کشور روي سكو نرفتيم شرمنده مردم هستيم و نتايج بد اين مسابقات را در المپياد ايرانيان جبران خواهيم کرد.

به گزارش ايسنا، ورزشگاه شهيد دستغيب شيراز ميزبان رقابت‌هاي كشتي فرنگي قهرماني جوانان كشور بود، مسابقاتي که باز هم مثل هميشه عرصه تاخت و تاز جوانان تكنيكي و پشتوانه‌هاي نورس تيم ملي بود. تا جايي كه بسياري از كارشناسان اقرار کردند كه اين مسابقه‌ها نشان داد كه تنور كشتي ما فعلاً داغ است و تا سال‌هاي سال مي‌توانيم از اين استعدادها و پشتوانه‌هاي جسور و جوان در بدنه تيم‌هاي ملي خود استفاده كنيم.

تجربه شيرين و ارزشمند محمد بنا در استفاده از 5 ملي‌پوش جوان در مسابقه‌هاي قهرماني جهان آنقدر جوانان حاضر در مسابقه‌هاي كشوري شيراز را دلگرمي داده بود كه با تمام قدرت به مصاف رقباي خود رفتند.

در ميان رقابت هاي تنگاتنگ جوانان کشور در شيراز، دو تيم الف و ب از استان فارس حضور داشتند که چندين بار هم کشتي‏گيران همشهري مقابل يکديگر قرار گرفتند.

اما، مسابقات شيراز صحنه يكه‌تازي خوزستاني‏ها بود؛ كسب 5 مدال طلا و يك مدال نقره توسط جوانان خوزستاني نشان از اقتدار جوانان اين خطه است.

در اين ميان شيراز و فارس با وجود داشتن امتياز ميزباني نتوانست در بين سه تيم برتر قرار گيرد.

«زين العابدين عرب» رئيس هيات کشتي فارس معرفي دو تيم به مسابقات را يکي از دلايل نتيجه نگرفتن تيم هاي استان و کسب مقام پنجم وششم مسابقات دانست و تصريح کرد: اگر برترين هاي دو تيم را در قالب يک تيم به مسابقات معرفي کرده بوديم مطمئنا روي سكو مي‌رفتيم و از اينکه در مسابقات کشتي فرنگي قهرمان کشور جزو سه تيم برتر نبوديم شرمنده مردم هستيم و نتايج بد اين مسابقات را در المپياد ايرانيان جبران خواهيم کرد.

وي افزود: مسابقات حساسيت هاي خاص خود را داشت و از آنجا که گزينش تيم ملي نيز توسط کميته فني در اين مسابقات صورت مي‏گرفت دشواري مسابقات را براي کشتي‏گيران بيشتر کرده بود.

عرب با بيان اينکه براي روي سکو نرفتن توجيه نمي‏کنيم، تصريح کرد: کشتي‏گيران دو تيم الف و ب استان در چند مسابقه مقابل يکديگر قرار گرفتند و جوانمردانه و بدون تباني با يکديگر رقابت کردند و اگر اشتباهات را کمتر کرده بوديم نتيجه بهتري مي‏گرفتيم.

وي با اشاره به احتمال راه‏يابي 10 نفر از کشتي‏گيران فارس به تيم ملي ابراز عقيده کرد: روي سکو برويم بهتر است اما خوب کشتي گرفتن و بکارگيري توان جوانان بهتر از روي سکو رفتن است.

عرب اضافه کرد: کميته ويژه هيات، دلايل نتيجه نگرفتن کشتي گيران استان در اين مسابقات را بررسي مي‏کند.

رئيس هيات کشتي استان فارس در پاسخ به اين سوال که کيفيت ميزباني مسابقات چگونه بود، گفت: بيشتر تيم ها و فدراسيون از ميزباني خوب شيراز تشکر کرده اند و خوشبختانه از پس ميزباني به خوبي بر آمديم.

وي در پاسخ به اين پرسش که سهم جوانان شهرستان‏ها در کشتي فرنگي استان چيست؟ نيز اظهار داشت: به تازگي کشتي فرنگي در شهرستان‏ها آغاز شده و در مسابقات قهرماني کشور شيراز نيز کشتي‏گيراني از فيروزآباد، ممسني و سپيدان حضور داشته اند و براي تقويت و تربيت فرنگي کاران در شهرستان‏ها، به دنبال ايجاد رقابت بين کشتي‏گيران شهرستان‏ها هستيم.

عرب افزود: متاسفانه 90 درصد کشتي‏گيران فرنگي از شيراز هستند که با استعداد يابي و حمايت از کشتي فرنگي شهرستان‏ها اميدواريم شاهد کشتي‏گيران بيشتري از ساير شهرستان‌هاي استان باشيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار