میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش آمریکا به تصمیم قطر برای احیای روابط با ایران

کد خبر: ۷۲۴۵۸۵
| |
9181 بازدید

مقام‌های آمریکایی بامداد جمعه به تصمیم قطر برای از سرگیری روابط دیپلماتیک با ایران واکنش نشان دادند.

 به گزارش فارس، مقام‌های آمریکایی بامداد جمعه درباره تصمیم قطر برای از سرگیری روابط دیپلماتیک با ایران اظهار نظر کردند.

روزنامه‌ آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال، در گزارشی در این باره نوشته تصمیم قطر ممکن است تلاش‌های واشنگتن برای حل اختلاف میان قطر و چهار کشور عربی را دشوار کند.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا در گفت‌وگو با این روزنامه گفت: «ما واقعاً از تمامی طرف‌ها می‌خواهیم خویشتن‌داری به خرج دهند و لحن بیانات خود را ملایم‌تر کنند، چرا که (چنین بیاناتی) سودمند نیستند و به هیچ گفت‌وگوی سازنده‌ای ختم نمی‌شوند.»

هیثر نوئرت، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که واشنگتن درباره مناقشه قطر و چهار کشور عربی که بسیار طولانی شده، نگران است.

یک مقام دیگر دولت آمریکا ادعا کرده که قطر به واشنگتن گفته هدفش از تصمیم برای احیای روابط دیپلماتیک با ایران، نه افزایش همکاری با این کشور بلکه نشان دادن ناخرسندی از اقدامات عربستان سعودی است.

این در حالی است که وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ رسمی‌ای که شب گذشته (پنجشنبه) صادر شد تمایل خود را برای «تحکیم روبط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران در تمامی زمینه‌ها» اعلام کرد.

عربستان سعودی درباره تصمیم قطر اظهارنظر نکرد، اما یک مقام اماراتی گفت که این نشان می‌دهد دوحه روالش را تغییر نداده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات