مراسم دعای کمیل حجاج ایرانی در مکه برگزار شد

کد خبر: ۷۲۲۵۷۱
| |
4145 بازدید
مراسم دعای کمیل حجاج ایرانی در مکه برگزار شدنخستین دعای کمیل موسم حج امسال در مکه مکرمه، به همت بعثه مقام معظم رهبری در هتلهای محل اسکان زائران ایرانی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ندای بندگی حج گزاران ایرانی در مکه مکرمه امشب در فضای شهر خدا پیچید. زائران ایرانی با زمزمه دعای روح بخش کمیل حال و هوای دل خود را بارانی و سعی کردند تا با صفای قلب و سپیدی باطن خدای رحمان و رحیم را زیارت کنند. دعایی که با درخواست مغفرت از رب کریم و التماس رفع حجب دنیوی و ظلمانی و موانع استجابت دعا از درگاه احدیت، چشم های میهمانان ویژه خدا را سرشار از خوف و شوق کرده بود.

نخستین دعای کمیل موسم حج امسال در مکه مکرمه، به همت بعثه مقام معظم رهبری و حضور رئیس سازمان حج و زیارت در هتل فیولیت و دیگر هتلهای محل اسکان زائران ایرانی برگزار شد.

شمار زائران ایرانی در مکه مکرمه به بیش از 46 هزار نفر می رسد.
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت