صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قلعه‌نویی دربی را بدجوری به سپاهان باخت

کد خبر: ۷۲۲۵۰۸
| |
3522 بازدید
دربی اصفهان در هفته چهارم لیگ برتر هفدهم با پیروزی قاطع تیم سپاهان در زمین ذوب آهن پیگیری شد.

به گزارش تابناک ورزشی، دیدار تیم‌های ذوب‌آهن و سپاهان از ساعت 20:15 در ورزشگاه فولادشهر برگزار شد که در پایان این دیدار تیم سپاهان موفق شد با نتیجه 2 بر صفر مقابل ذوب‌آهن به برتری برسد. ساسان انصاری گل اول این دیدار را در دقیقه 72 روی پاس مهرداد محمدی به ثمر رساند و جلال‌الدین علی‌محمدی بازیکن تازه وارد زردپوشان در دقیقه 3+90 اختلاف را به دو گل رساند.

قضاوت دیدار ذوب‌آهن - سپاهان را علیرضا فغانی بر عهده داشت. او در این بازی به رسول نویدکیا، جلال‌الدین علی‌محمدی و لی اولیویرا از تیم سپاهان کارت زرد نشان داد. پیروزی در این مسابقه اولین برد شاگردان زلاتکو کرانچار و اولین شکست شاگردان قلعه‌نویی در لیگ هفدهم بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟