حاشیه
کشف فعالیت خانه فساد به اسم مهدی طارمی!
همسایه ها به خاطر سروصدای غیرمتعارف زنان و دختران موضوع را به پلیس گزارش می دهند که این امر باعث عصبانیت و خط و نشان کشیدن وکیل قلابی می شود
فردی که خود را به عنوان وکیل مهدی طارمی معرفی کرده بود با اجاره یک واحد آپارتمان لوکس در شمال تهران اقدام به راه اندازی خانه فساد کرده بود که با اعتراض همسایه ها و دخالت پلیس ماجرا برملا شد.
به گزارش تابناک ورزشی، این فرد سودجو که ادعا کرده بود وکیل مهاجم پرسپولیس است و عکس هایی با وی نیز به مالک آپارتمان نشان داده بود، این واحد را به اسم طارمی اجاره می کند اما با وجود اصرارهای مالک برای دیدن طارمی، هیچ خبری از این بازیکن نمی شود!
پس از مدت کوتاهی که این واحد به فرد سودجو اجاره داده می شود همسایه ها به خاطر سروصدای غیرمتعارف زنان و دختران موضوع را به پلیس گزارش می دهند که این امر باعث عصبانیت و خط و نشان کشیدن وکیل قلابی می شود. مهر نوشته که فرد سودجو این آپارتمان را به محل رفت و آمد دختران و زنان جوان و انجام امور غیراخلاقی و قمار تبدیل کرده بود که با وساطت پلیس و اعتراض همسایه ها ماجرا به پایان رسید.

گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۰
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۵
امیر
| ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۵
علي110
| ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۵
بهنام
| ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۵
ناشناس
| ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۵
عسل
| ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۵
بابا عکس از محل ارتکاب جرم باید بزاری نه استادیوم آزادی مجید دلبندم
تابناک نامرد
این یارو وکیل قلابی هست خود گفتی
انجام امور غیراخلاقی و قمار؟؟
با وساطت؟؟ پلیس
به پایان؟؟ رسید
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟




