صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ترور يک سياستمدار شيعه در شمال عراق

مقامات پليس عراق در اين باره اظهار داشتند وي که نماينده جنبش سياسي صدر در کرکوک بود از سوي افراد مسلح ناشناس هدف اصابت گلوله قرار گرفت.
کد خبر: ۷۲۰۸۰
| |
3561 بازدید

واحد مرکزی خبر: مردان مسلح شامگاه يکشنبه يکي از افراد نزديک به مقتدي صدر از شخصيتهاي شيعه عراق را بيرون از منزل مسکوني وي در شمال عراق هدف گلوله قرار دادند.

مقامات پليس عراق در اين باره اظهار داشتند وي که نماينده جنبش سياسي صدر در کرکوک بود از سوي افراد مسلح ناشناس هدف اصابت گلوله قرار گرفت.

به گـزارش خبرگزاري آلمان از کرکوک، يکي از حاميان جنبش صدر پس از وقوع اين حادثه پليس عراق را به کم کاري در حفاظت از اين سياستمدار متهم کرد.

نماينده جنبش صدر در کرکوک يکي از جدي‌ترين مخالفان احزاب کرد بود که خواستار الحاق منطقه نفت خيز کرکوک به منطقه خودمختار کردنشين عراق هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۸
بالاخره كشته شد؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...