صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شرکت آمریکایی به اتهام نقض تحریم‌های ایران جریمه شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا یک شرکت مستقر در این کشور را به اتهام نقض قوانین تحریم‌های ایران جریمه کرده است.
کد خبر: ۷۲۰۵۲۶
| |
2178 بازدید

وزارت خزانه‌داری آمریکا یک شرکت مستقر در این کشور را به اتهام نقض قوانین تحریم‌های ایران جریمه کرده است.

به گزارش فارس، وزارت خزانه‌داری آمریکا یک شرکت مستقر در این کشور را به اتهام نقض قوانین تحریم‌های ایران جریمه کرده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد شرکت خدمات بین‌المللی IPSA با پرداخت ۲۵۹۲۰۰ دلار برای حل و فصل اتهامات خود بابت نقض تحریم‌های ایران موافقت کرده است.

در این بیانیه ادعا شده شرکت یاد شده، ۷۲ بار قانون «مقررات تحریم‌ها و مبادلات ایران» را نقض کرده است. ۴۸ مورد مربوط به واردات خدمات از ایران به ایالات متحده مربوط می‌شود و ۲۸ مورد دیگر به وارد شدن این شرکت به مبادلاتی با شرکت‌های ایرانی.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟