صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دایی برد ولی بازهم به داوری و پنالتی معترض بود

شوت محکم سایپایی‌ها در موقعیتی مشکوک به دست موسی کولیبالی، مدافع استقلال خوزستان برخورد کرد. علی دایی و سایر اعضای کادر فنی تیم سایپا به شدت نسبت به این صحنه اعتراض کردند
کد خبر: ۷۲۰۳۳۶
| |
3802 بازدید
علی دایی و سایر اعضای کادرفنی تیم سایپا طبق روال اغلب بازی ها در یک صحنه نسبت به تصمیم داور به شدت اعتراض کردند.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های فوتبال استقلال خوزستان و سایپا از ساعت 20:30 در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر در ورزشگاه غدیر برابر هم قرار گرفتند. تنها حدود 50 نفر با حضور در ورزشگاه این بازی را از نزدیک تماشا کردند! 

در دقیقه 30 ضربه کاشته برای سایپایی‌ها در موقعیتی مناسب ایجاد شد که برای زدن این ضربه روزبه شاه‌علی دوست و حکیم نصاری به شدت به هم بحث کردند. کار این دو بازیکن چیزی نمانده بود که به درگیری فیزیکی برسد که با دخالت داور و سایر بازیکنان بحث‌شان به اتمام رسید. 

اما در همین ضربه ایستگاهی شوت محکم سایپایی‌ها در موقعیتی مشکوک به دست موسی کولیبالی، مدافع استقلال خوزستان برخورد کرد. علی دایی و سایر اعضای کادر فنی تیم سایپا به شدت نسبت به این صحنه اعتراض کردند که همین موضوع موجب شد تماشاگران حاضر در ورزشگاه برای دقایقی به سایپایی‌ها فحاشی کنند!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟