وقتي فرماندار دولت دهم زور ميگويد
فرمانداري «خاش» از پرداخت حق یک شرکت خصوصی امتناع می ورزد.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، در حالي كه فرمانداري خاش، اقدام به خريد يك دستگاه كيوسك اطلاعرساني از يك شركت خصوصي كرده و به دليل نصب همين دستگاه نيز به عنوان فرماندار نمونه معرفي شده است، اينك پس از گذشت حدود يك سال از دريافت اين دستگاه، از تسويهحساب با اين شركت خصوصي سر باز زده است.
اين فرمانداري و معاونان با وجود آن كه در اين زمينه پاسخگو نبوده، اعلام كرده است، در صورت پافشاري شركت خصوصي، اين دستگاه را كه اكنون كاركرده و دست دوم شده، به شركت باز خواهد گرداند.
بنا بر اين گزارش، به رغم همه نامهنگاريها و پيگيريهاي اين شركت بختبرگشته با مسئولان استانداري سيستان و بلوچستان و همچنين وزارت كشور، باز هم فرمانداري نمونه خاش، از تسويهحساب و پرداخت هزينه شركت خصوصي خودداري كرده است.
آقاي چه كسي هست به درد من جوان بلوچ گوش كند
همین امروز ریس مالیات بر ارزش افزوده ش.. نزدیک بود منو بزنه!! به خاطر این که بهم چند بار گفت بشین من گفتم همین طور راحتم!!
وای به حالا بقیه
خدمت به مردم!!!!!!!!!




