40 کشته و 40 زخمی

حمله هواپیماهای آمریکا به حشدالشعبی

جنگنده‌های آمریکایی نیرو‌های گردان سید الشهدا وابسته به حشدالشعبی را در مرز عراق و سوریه بمباران کردند.
کد خبر: ۷۱۹۵۴۸
| |
6228 بازدید
جنگنده‌های آمریکایی نیرو‌های گردان سید الشهدا وابسته به حشدالشعبی را در مرز عراق و سوریه بمباران کردند.

به گزارش میزان، گردان سید الشهداء وابسته به الحشد الشعبی در بیانیه‎ای اعلام کرد که نیروهای آمریکایی پایگاه‌های گردان‌های «سید الشهداء» را در مرزهای عراق و سوریه هدف حملات توپخانه‎ای خود قرار دادند که به دنبال آن تعداد زیادی شهید و یا مجروح شدند.

نیروهای بسیج مردمی (الحشد الشعبی) عراق در بیانیه ای اعلام کردند: 40 تن از نیروهای گردان سید الشهدا (ع) وابسته به الحشد، در حمله نیروهای آمریکایی در مرز عراق و سوریه کشته شدند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت