میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترسی که چندمدیر را ازپرسپولیس دورکرد

کد خبر: ۷۱۹۱۰۰
| |
3568 بازدید
چند نفر از کاندیداهای حضور در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به دلیل جالبی از پذیرفتن این پست کناره‌گیری کردند.

به گزارش تابناک ورزشی، معرفی اعضای جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس هنوز به چند ساعت نرسیده که حواشی انتخاب اعضای جدید شروع شده است. شنیده می‌شود ترکیب مورد نظر و اولیه وزارت ورزش برای هیات مدیره چیز دیگری بوده است و جند نفر دیگر کاندیدای حضور در هیئت مدیره بوده‌اند.

نکته جالب اینجاست که این افراد که جزو چهره‌های شناخته شده ورزش کشور هم هستند به خاطر بدهی‌های زیاد باشگاه پرسپولیس و البته مسئله «امضا» از حضور در هیات مدیره جدید این باشگاه منصرف شده‌اند. این افراد حاضر نشدند که پای مدارک و اسناد باشگاه پرسپولیس را بعد از حضور در هیات مدیره امضا کنند.

سرنوشت محمد زادمهر عضو پیشین هیات مدیره باشگاه پرسپولیس برای این افراد تجربه شده که به هر قیمیتی در هیات مدیره حضور نداشته باشند. شنیده می‌شود زادمهر که مدتی عضو هیئت مدیره بود به خاطر امضا زیر اسناد و مدارک باشگاه پرسپولیس دچار مشکل شده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت