بازدید 2761

بخش انرژی روسیه در کانون تحریم های آمریکا است

روزنامه نزاویسیمایا گازتا نوشت: تحریم های جدید ضدروسی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه آن را امضا کرد، بخش انرژی و طرح های روسیه را در اروپا هدف گرفته است.
کد خبر: ۷۱۸۶۲۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۰۰ 05 August 2017
روزنامه نزاویسیمایا گازتا نوشت: تحریم های جدید ضدروسی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه آن را امضا کرد، بخش انرژی و طرح های روسیه را در اروپا هدف گرفته است.

بخش انرژی روسیه در کانون تحریم های آمریکا است

به گزارش ایرنا، پایگاه آنلاین این رسانه روسی روز جمعه در مقاله ای به قلم آناتولی کومارکوف کارشناس امور اقتصادی، با اشاره به تصویب قانون تحریم ها علیه روسیه، ایران و کره شمالی، افزود: شرکت‌های خارجی شریک پروژه‌های انرژی روسیه هشدار داده اند، نمی‌توانند با مجازات های جدید آمریکا مقابله کنند و احتمالاً همکاری با مسکو را قطع می‌کنند. شرکت فرانسوی انجی و هلندی-انگلیسی شل این موضوع را اعلام کرده اند. 

کارشناس روس در همین حال خاطرنشان کرد: تعهدات این دو شرکت غربی و برخی شرکت های دیگر در چارچوب طرح خط لوله گاز «جریان شمالی 2» به مراتب بیش از سطحی است که در لایحه آمریکایی مجاز شمرده می‌شود.

مسکو می خواهد، خط لوله جریان شمالی را از طریق دریای بالتیک به مقصد آلمان بسازد، اما آمریکا و برخی کشورهای همسایه روسیه از جمله اوکراین و لهستان که ترانزیت کنندگان گاز روسی به اروپا هستند با اجرای این طرح مخالفت می کنند. 

کومارکوف در مقاله خود نوشته است: شرکت‌های اروپایی به کمک حقوقدانان در مقابله با مجازات های آمریکا امید بسته‌اند، اما شرکت گازپروم روسیه به نوبه خود به مقاومت اروپایی‌ها امیدوار است.

رستم تانکایف کارشناس انجمن صاحبان صنایع نفت و گاز روسیه به رسانه روسی گفت: متوقف کردن اجرای پروژه جریان ترکی (روسیه-ترکیه به مقصد کشورهای اروپایی) ناممکن است. آلمان به این خط لوله نیاز شدید دارد، زیرا صادرات گاز آمریکا به اروپا حداکثر یک درصد نیازها را رفع می‌کند.

بر پایه توافقی که اکتبر سال گذشته میان مقام های ترکیه و روسیه در استانبول امضا شد، قرار است دو خط لوله گازی که سالانه ظرفیت انتقال 15 میلیارد و 750 میلیون متر مکعب گاز را داشته باشد، ساخته شود. 

ساخت بخش دریایی خط لوله جریان ترکی یک ماه پیش در دریای سیاه آغاز شده و این طرح قرار است سال 2019 راه اندازی شود.

ایوان آندریفسکی معاون اتحادیه مهندسین روسیه هم در گفت وگو با نزاویسیمایا گازتا گفت: درصورت خروج اجباری شرکای مهم غربی از طرح های انرژی روسیه، هزینه‌های برخی پروژه‌ها در رابطه با ضرورت طراحی فنآوری های داخلی افزایش می یابد، اما نکته مثبت توسعه بیشتر جایگزینی واردات خواهد بود.

کارشناس روس در همین حال معتقد است: روسیه شریک مهم بسیاری از کشورهای اروپایی در عرصه انرژی است و این کشورها برای تداوم همکاری با مسکو تلاش خواهند کرد.

روسیه یک سوم گاز مصرفی اروپا و بخش قابل توجهی از نفت مورد نیاز کشورهای منطقه را تامین می کند.

بر پایه داده های رسانه های روسی، گازپروم سالانه 130 میلیاردمترمکعب گاز به بازارهای اروپایی صادر می کند که درآمد حاصل از این بخش همراه صادرات روزانه بیش از 11 میلیون بشکه نفت، بیش از 60 درصد درآمدهای ارزی روسیه را تشکیل می دهد. 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی