صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش اتحادیه اروپا به امضای تحریم‌های ایران

اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای به امضای قانون تحریم‌های ایران، روسیه و کره شمالی توسط «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا واکنش نشان داد.
کد خبر: ۷۱۸۱۷۴
| |
7453 بازدید
|
۱
اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای به امضای قانون تحریم‌های ایران، روسیه و کره شمالی توسط «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا واکنش نشان داد.

به گزارش فارس، کشورهای اروپایی پیشتر اعلام کرده بودند نگرانند که شرکت‌های طرف قرارداد روسیه در عرصه‌ی انرژی در پی این تحریم‌ها دچار زیان شوند؛ از جمله، گفته می‌شود این تحریم‌ها ممکن است در پروژه‌ی خط لوله‌ی «نورد استریم ۲» که گاز روسیه را به آلمان منتقل می‌کند، اخلال ایجاد کند.

اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای روز چهارشنبه برای اولین بار از لحن «دونالد ترامپ» در بیانیه‌ای که وی بعد از امضای این قانون صادر کرده استقبال کرده است.

ترامپ در بیانیه‌ای اعلام کرد: «دولت من انتظار دارد کنگره از این قانون معیوب برای مانع‌تراشی در همکاری مهم ما با متحدان اروپایی برای حل و فصل درگیری‌ها در اوکراین استفاده نکند و آن را دستاویزی برای جلوگیری از تلاش‌های ما در رفع به تبعات ناخواسته این قانون بر شرکت‌های اروپایی، دوستان یا متحدان ما قرار ندهد.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
مهران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۲
واکنش اتحادیه اروپا به امضای تحریمهای ایران؟؟؟!!! اصن اسمی هم از ایران آوردن؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟