صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سبقت رنو - نیسان از فولکس‌ واگن

جدیدترین آمار منتشر شده نشان می‌دهد طی 6 ماه نخست امسال فولکس‌واگن نسبت به اتحاد رنو-نیسان خودروهای کمتری فروخته است.
کد خبر: ۷۱۷۴۹۷
| |
2579 بازدید
جدیدترین آمار منتشر شده نشان می‌دهد طی 6 ماه نخست امسال فولکس‌واگن نسبت به اتحاد رنو-نیسان خودروهای کمتری فروخته است. 

به گزارش سی‌ان‌ان، این نخستین‌باری است که اتحاد رنو-نیسان که میتسوبیشی نیز به آن اضافه شده است، در صدر رتبه‌بندی فروش جهانی قرار گرفته است. رنو-نیسان اعلام کرد طی نیمه نخست امسال 5 میلیون و 268 هزار و 79 دستگاه خودرو به‌فروش رسانده است. 

این تعداد بیشتر از 5 میلیون و 155 هزار و 591 میلیون دستگاه خودروی فروخته شده از سوی فولکس‌واگن طی همین دوره است. تویوتا با فروش 5 میلیون و 129 هزار دستگاه خودرو در جایگاه سوم قرار دارد. اضافه شدن ارقام فروش میتسوبیشی به آمار رنو-نیسان به بهبود جایگاه این اتحاد کمک کرده است. میتسوبیشی در اکتبر 2016 به این اتحاد پیوست. از کل فروش رنو-نیسان، 500‌هزار دستگاه مربوط به میتسوبیشی بوده است.

منبع: دنیای اقتصاد

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟