صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تصمیم به برداشتن گیت‌های تردد در ورودی‌های مسجدالاقصی کار آسانی نبود

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که مجبور شد تن به خواسته‌های فلسطینی‌ها بدهد و تدابیر امنیتی اتخاذ شده در مسجدالاقصی را بردارد، اذعان کرد این اقدام کار آسانی نبوده است.
کد خبر: ۷۱۷۰۴۷
| |
2147 بازدید
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که مجبور شد تن به خواسته‌های فلسطینی‌ها بدهد و تدابیر امنیتی اتخاذ شده در مسجدالاقصی را بردارد، اذعان کرد این اقدام کار آسانی نبوده است.

به گزارش فارس، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد برداشتن گیت‌های کنترل تردد و دوربین‌‌های هوشمند در مسجدالاقصی کار آسانی نبود.

بر اساس گزارش کانال 7 رژیم صهیونیستی، نتانیاهو در آغاز جلسه یکشنبه (امروز) کابینه گفت: من احساسات اسرائیلی را درک می‌کنم؛ تصمیم به برداشتن گیت‌ها و دوربین‌ها در مسجدالاقصی، تصمیم آسانی نبود.

وی افزود: من مسئولیت امنیت اسرائیل را بر عهده خود می‌دانم پس تصمیم گرفتن (در هر موضوعی در این رابطه) نیز بر عهده من است.

مسجدالاقصی از 14 جولای تحت تدابیر امنیتی مختلف از سوی رژیم صهیونیستی قرار گرفت اما این موضوع با اعتراض شدید فلسطینی‌ها روبرو شد و سرانجام جمعه هفته جاری تمام این تدابیر امنیتی برداشته شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟