میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لغو کنسرت شهرام‌ناظری به‌دستور دادستان‌قوچان

کنسرت موسیقی سنتی شهرام و حافظ ناظری به دستور دادستان قوچان، به علت آنچه که نامناسب بودن مکان برگزاری آن اعلام شده، لغو شد.
کد خبر: ۷۱۶۴۰۳
| |
7245 بازدید
|
۱
کنسرت موسیقی سنتی شهرام و حافظ ناظری به دستور دادستان قوچان، به علت آنچه که نامناسب بودن مکان برگزاری آن اعلام شده، لغو شد.
 
به گزارش ایرنا، براساس برنامه اعلام شده، بنا بود این کنسرت جمعه شب ششم مردادماه، در 2 نوبت با هنرنمایی شهرام ناظری، استاد آواز ایران و فرزندش حافظ ناظری با عنوان آواز پارسی در سالن ورزشی کارگران قوچان اجرا شود.
 
دادستان قوچان دقایقی پیش در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: با وجود تذکرات مکرر در چند روز گذشته مبنی بر انتخاب محل نامناسب برای برگزاری کنسرت شهرام ناظری، عوامل اجرایی به این تذکرات توجهی نکردند که اکنون به طور رسمی محل در نظر گرفته شده برای اجرای این برنامه پلمب شده است.
 
رمضانعلی آذری افزود: سالن ورزشی کارگران در منطقه یعقوب آباد قوچان، برای برپایی کنسرت انتخاب مناسب و شایسته ای نبود و شان هنرمندان و مردم شریف قوچان در این انتخاب نادیده گرفته شده بود.
 
کنسرت شهرام ناظری و پسرش حافظ در قوچان در حالی لغو می شود که مسئول برگزاری کنسرت و مسئولان فرهنگ و ارشاد اسلامی قوچان و استان خراسان رضوی از شب گذشته تا امروز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا از قطعیت برپایی آن خبر داده و بلیت های آن نیز به فروش رسیده بود.
 
شهرستان 180 هزار نفری قوچان در 137 کیلومتری شمال غربی مشهد قرار دارد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۷
شان هنرمندان و مردم شریف قوچان با برهم زدن کنسرت حفظ شد... شما آب رو بریز اونجا که می سوزه داداش
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت