صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توضیح درباره واریز اشتباه ۴ میلیارد تومان

کد خبر: ۷۱۵۵۶۳
| |
8054 بازدید

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز گفت: اشتباه کارمند بانک در واریز ۴ میلیارد تومان به حساب یک نفر تعمدی نبوده و انتشار اخباری مبنی بر واریز عمدی پول صحیح نیست و مصداق نشر اکاذیب است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، به‌نقل از روابط‌عمومی دادگستری استان البرز، حاجی رضا شاکرمی اظهار داشت: انتشار اخباری مبنی بر تعمدی بودن واریز اشتباه وجه توسط کارمند بانک به حساب پیمانکار شهرداری کرج صحیح نیست و مصداق نشر اکاذیب را دارد.

وی با رد انتشار اخباری مبنی بر تعمدی بودن واریز اشتباه وجه به حساب پیمانکار شهرداری کرج، افزود: همانطور که قبلا اعلام شد این واریز وجه تعمدی نبوده و بدون سوء نیت قبلی، بر اثر اشتباه کارمند، وجهی که باید به حساب یک پیمانکار واریز می‌شده به حساب پیمانکار دیگری منتقل شده است.

دادستان عمومی و انقلاب کرج بیان کرد: ‌انتشار اخباری مبنی بر اینکه این اتفاق با تبانی کارمند بانک رخ داده و یا عمدا به حساب شخص خاطی واریز شده کذب است و مصداق نشر اکاذیب را دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟