میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عذاب وجدان قاتل را به اداره پليس كشاند

کد خبر: ۷۱۵۱۷۹
| |
3553 بازدید
مردي كه سه سال قبل در شهرستان سنندج مرتكب قتل شده بود، در تهران خودش را تسليم پليس كرد.

به گزارش جوان، عصر روز شنبه، مرد جواني وارد كلانتري 169مشيريه شد و مدعي شد كه سه سال قبل مردي به نام ادريس را در شهرستان سنندج به قتل رسانده است‌ و حالا دچار عذاب وجدان شده و تصميم گرفته‌است خودش را به پليس تسليم كند. 

بعد از طرح اين ادعا، تحقيقات در اين‌باره انجام شد و مأموران پليس آگاهي سنندج ادعاي مرد را تأييد كردند.

 بعد از تأييد خبر، متهم روز گذشته به شعبه دوم دادسراي امور جنايي تهران منتقل و مقابل قاضي مرادي، بازپرس ويژه قتل تحقيق شد. 

متهم در شرح ماجرا گفت: شغل من نجار است و من اهل يكي از روستاهاي سنندج هستم. چند سال قبل از حادثه با پسري به نام ادريس آشنا شدم. او جايي براي زندگي نداشت، به خاطر همين پدرم اتاقي در باغمان به او داده بود تا شب را در آنجا استراحت كند.
 
مدتي كه گذشت ادريس مدام در زندگي من دخالت مي‌كرد. بارها به او تذكر دادم و خواستم مراقب رفتارش باشد، اما به هشدارهايم توجه نكرد.

 متهم در شرح حادثه گفت: آن روز هم سر اين موضوع با هم مشاجره كرديم. من اسلحه كلاشنيكف به دست داشتم كه آن را مسلح كردم و ادريس را به گلوله بستم كه هفت گلوله به بدنش برخورد كرد و كشته شد. 

بعد از حادثه به شهرستان قم فرار و مدتي را در آنجا كارگري كردم. بعد از آن راهي تهران و كارتن‌خواب شدم. زمستان‌ها به گرمخانه‌اي در خيابان خاوران مي‌رفتم تا اينكه دچار عذاب وجدان شدم و خودم را تسليم پليس كرد. 

 بعد از ثبت اظهارات متهم و از آنجا كه قتل در سنندج اتفاق افتاده بود، متهم در اختيار مأموران پليس آگاهي اين شهر قرار گرفت.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت