خطر همچنان صمد را تهديد مي کند!
با اينکه شايعه حضور منصوريان در استقلال به سرعت از سوي واعظ آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال تکذيب شد و آرامش اردوي استقلال را در آستانه بازي با شاهين فرا گرفت، اما هنوز هم خطر مرفاوي و ديگر دستيارانش را تهديد مي کند. برخي ليدرهاي روزمزد باشگاه استقلال که از سياست حزب باد! به خوبي بهره مي گيرند، اين روزها با جلسات پي در پي در دفتر يکي از مسؤولان قديمي کانون هواداران باشگاه استقلال که اين روزها هيچ سازماني هم در اين باشگاه ندارد در صدد توطئه دوباره عليه مرفاوي هستند و مي خواهند هر طور شده صمد را از آن بالا پايين کشيده تا گزينه مورد نظر خودشان سکان هدايت باشگاه استقلال را برعهده بگيرد.
به نوشته قدس؛ تعدادي از ليدرهاي باشگاه استقلال که از قضا سابقه بسياري هم در اين تيم دارند و از گذشته دور کنار اين تيم بودند شبها به دفتر فرد مورد نظر مي روند و راهکارهاي اساسي براي ناکام گذاشتن مرفاوي را بررسي مي کنند. در اين ميان رد پاي يکي از بازيکنان قديمي استقلال که چند روز پيش نامش به عنوان يکي از گزينه هاي احتمالي نشستن روي نيمکت استقلال رسانه اي شد، ديده مي شود.
اين بازيکن که از بدو خروج از استقلال و خداحافظي با دنياي فوتبال در رؤياي تسخير نيمکت مربيگري استقلال بود، اين روزها به کمک ليدرهاي باشگاه استقلال و يکي از مسؤولان سابق کانون هواداران اين تيم که با آمدن واعظ از کار بر کنار شده است سعي مي کند زمينه تصاحب جايگاه مرفاوي را فراهم کند.
در اين جلسات بحث هايي درباره چگونگي به حاشيه بردن استقلال در بازيهاي اين تيم بررسي مي شود. براي مثال مي توان به رفتار اين ليدرها در جريان بازي با شاهين بوشهر اشاره کرد.عده اي از اين ليدرها زماني که شاهين موفق شد يکي از گلهاي خورده را جبران کند دست از تشويق تيم برداشته و سکوها را در جهت تضعيف روحيه استقلال تحريک مي کردند. اين اقدامها به شکل پراکنده در تمرين هاي استقلال هم به چشم مي خورد.
بي توجهي به برخي بازيکنان و تفاوت قائل شدن ميان بازيکنان استقلال در شيوه تشويق کردن يکي از راهکارهايي است که در جلسات شبانه اين ليدرها به تصويب رسيده و در تمرين ها اجرا مي شود تا بدين وسيله تيم دچار دو دستگي شده و بازيکناني که تشويق نمي شوند غير ارادي نسبت به بازيکناني که تشويق مي شوند دلخور شوند. اين تحريکها البته مقطعي نيست و در بازيهاي آينده هم ادامه خواهد شد.
قرار است در بازيهاي آينده نيز اتفاقهايي در جريان بازيهاي استقلال رخ دهد و اگر استقلال از حريف خود راه آهن عقب افتاد اين ليدرها اعتراض خود را به سبک و شيوه بازي استقلال اعلام کنند و اگر زمينه فراهم شد آن گزينه مورد نظر را هم تشويق کرده که اگر چنين اتفاقي رخ دهد نام او بر هيچ کس پوشيده نخواهد ماند.
***
به هر حال با سفر واعظ آشتياني به مکه مکرمه چندان دور از ذهن نبود که برخي افراد چسبيده به باشگاه استقلال تلاش خود را براي بر هم زدن آرامش فکري اين تيم آغاز کرده و در حالي که صندلي مديريت باشگاه خالي است آتش اختلاف و جدايي را در اين تيم روشن کنند.
در اين ميان بي ترديد فضاي کاري براي مرفاوي دشوار خواهد شد و شايد بهتر باشد مسؤولان باشگاه استقلال براي پيشگيري از اتفاقهاي احتمالي رفت و آمدهاي ليدرهاي شان به دفتر يکي از مسؤولان برکنار شده کانون هواداران را زير نظر بگيرند، زيرا هسته اصلي شکل گيري اختلافها در باشگاه استقلال از همين جا شکل مي گيرد و اين قبيل نشست و برخاستها، تهديدي جدي براي ادامه حيات مرفاوي در باشگاه استقلال به شمار مي رود.
البته شايد طرح اين موضوع اندکي نگاه ها را متوجه امير قلعه نويي کند! اينکه او قصد دارد از اين موقعيت استفاده کرده و استقلال را تخريب کند، در حالي که اين تصور با توجه به روابطي که به تازگي ميان واعظ آشتياني و او شکل گرفت چندان واقعي نيست و براي يافتن نام کساني که براي صمد دندان تيز کرده اند بايد سراغ ديگر گزينه ها رفت، زيرا مطرح شدن نام امير قلعه نويي طي ماه هاي اخير و اختلاف او با واعظ آشتياني ذهن همه را به اين سو برده که شايد ريشه اين توطئه ها از سمت امير قلعه نويي است، در حالي که اين ميان عده اي از آب گل آلود ماهي مي گيرند و با طرح نام خود سعي دارند آرامش فکري مرفاوي را برهم بزنند.


