صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازنگری حکم محرومیت استقلالی ها بادستورتاج

هنوز مشخص نیست این بازنگری به تغییر حکم منجر شود یا خیر؟منصوریان گزارشی علت حضور نیافتن مجید حسینی در اردوی تیم ملی امید را مصدومیت عنوان کرد
کد خبر: ۷۱۵۱۱۵
| |
4254 بازدید
مهدی تاج دستور داد تا رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر محرومیت ۳ بازیکن استقلال مورد بازنگری قرار گیرد.

به گزارش تابناک ورزشی، بعد از تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر محرومیت سه بازیکن امید استقلال به خاطر نپیوستن به اردوی تیم ملی امید، صبح امروز (یک‌شنبه) رضا افتخاری، مدیرعامل باشگاه استقلال همراه با علی‌رضا منصوریان سرمربی تیم، در محل آکادمی فوتبال با مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست منصوریان گزارشی از وضعیت بازیکنان مصدوم استقلال به تاج ارائه کرد و علت حضور نیافتن مجید حسینی در اردوی تیم ملی امید را به رئیس فدراسیون فوتبال گزارش کرد. در پایان این جلسه مقرر شد که موارد مورد مذاکره به صورت مکتوب برای ریاست فدراسیون فوتبال ارسال شود و با دستور تاج رای صادره توسط کمیته انضباطی مورد بازنگری و تجدیدنظر قرار گیرد.البته هنوز مشخص نیست این بازنگری به تغییر حکم منجر شود یا خیر؟
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟