صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کلاهبرداری از 17 مغازه دار با یک ترفند

کد خبر: ۷۱۴۸۱
| |
9745 بازدید
مردی شیک پوش که در خراسان شمالی از مغازه داران کلاهبرداری می کرد به چهار سال زندان و رد اموال محکوم شد.

رئیس شعبه 103 دادگاه جزایی بجنورد گفت : مردی که در پوشش مشتری به فروشگاه های مختلف می رفت بعد از تهیه کالای گران قیمت ، وانمود می کرد کیف پولش را در خانه خود جا گذاشته است. او با این ترفند از صاحب مغازه می خواست همراهش شود تا پول را بپردازد.

قاضی «نوری» ادامه داد : کلاهبردار حرفه ای در میان راه ، فروشنده را به بهانه ای فریب می داد و می گریخت. تبهکار موتورسوار ، سرانجام با تلاش پلیس بجنورد دستگیر شد و به 17 فقره جرم مشابه اعتراف کرد.گزارش ایسکانیوز می افزاید ، دادگاه ، این مرد را به چهار سال زندان ، رد مال به شاکیان و جزای نقدی در حق دولت محکوم کرده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی