صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
هیچ سروری از تلگرام به ایران منتقل نخواهد شد

تکذیب انتقال سرورهای تلگرام به ایران

پاول دورف انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود انتقال سرورهای تلگرام به ایران را تکذیب کرد.
کد خبر: ۷۱۴۸۰۷
| |
4743 بازدید
پاول دورف انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود انتقال سرورهای تلگرام به ایران را تکذیب کرد.

به گزارش میزان، نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات صبح امروز (31 تیر) در نمایشگاه الکامپ اعلام کرد که تلگرام باید سرورهای خود را به داخل ایران منتقل کند و شورای عالی فضای مجازی سال گذشته مصوبه‌ای را به تصویب رساند که طی آن شبکه های اجتماعی خارجی را مجبور به انقال سرورهایشان به داخل ایران می کرد اما هنوز مدیران تلگرام در این مورد پاسخی نداده اند.

در پی این سخنرانی برخی خبرگزاری ها مطلبی با عنوان "موافقت تلگرام برای انتقال سرورهای خود به ایران" را در فضای مجازی منتشر کردند. یکی از کابران در توئیتر صحت و سقم این خبر را جویا شد که پاول دورف آن را تکذیب کرد.

پاول دورف در توئیتر خود نوشت: "هیچ سروری از تلگرام (یا سرورهایی دیگر که مشمول اطلاعات خصوصی کاربران باشد) به ایران منتقل نشده و در آنجا نصب نمی‌شود".
 
تکذیب انتقال سرورهای تلگرام به ایران 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟