صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فشنگچی:درخشان نصف تیم رانخواست وخیلی‌ها را تازه امروز دیدیم!

کد خبر: ۷۱۴۴۹۰
| |
4622 بازدید
بازیکن نفت تهران، گفت: امروز بازیکنان امید به تیم ما اضافه شدند که خیلی از آنها را تازه امروز دیدیم.

به گزارش تابناک ورزشی، امیرحسین فشنگچی بعد از شکست نفت در سوپرجام اظهار داشت: اوضاع خوب نیست اما امیدوارم شرایط روز به روز بهتر شود. نصف بازیکنان رفتند و نصف دیگر را هم نخواستند. امروز هم امیدها را آوردند که خیلی از آنها را تازه امروز دیدیم. مشکلاتی داشتیم و امیدوارم شرایطمان تا آغاز لیگ بهتر شود.

وی درمورد اینکه ایا نفت می‌تواند با این مشکلات نتیجه بگیرد گفت: شرایط تیم ما سخت است. 20 روز پیش علی کریمی آمد و بدنسازی سنگینی کردیم اما پریروز به مشکل خوردیم و دیشب هم درخشان آمد و او هم 12-10 بازیکن را نخواست. با این حال تیم به بازیکنان و هماهنگی بیشتر احتیاج دارد ضمن اینکه این هفته بازی سختی داریم. نفت چند سال است که این مشکلات را دارد اما من قرارداد بسته‌ام و در نفت می‌مانم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟