صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استعفای یک دیپلمات ونزوئلایی در اعتراض به مادورو

یک دیپلمات ونزوئلایی اعلام کرد در اعتراض به سرکوبگری‌های دولت نیکلاس مادورو از سمتش استعفا می‌کند.
کد خبر: ۷۱۴۳۴۰
| |
2071 بازدید

یک دیپلمات ونزوئلایی اعلام کرد در اعتراض به سرکوبگری‌های دولت نیکلاس مادورو از سمتش استعفا می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسوشیتدپرس، این دیپلمات ونزوئلایی به نام ایسایاس مدینا که یک وکیل بین‌المللی و رایزن وزارت خارجه ونزوئلا در هیات سازمان ملل بوده، اعلام کرد به دلیل آنچه که وی «آزار سیستماتیک غیر نظامیان، تروریسم دولتی و نقض قانون اساسی» از سوی دولت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا خوانده از سمتش استعفا می‌دهد.

مدینا گفت: استعفای من این پیام را برای مادورو به همراه دارد، از سمت خود کنار برو تا یک دولت جدید بتواند روی کار بیاید و کارش را انجام دهد.

وی در مصاحبه‌ای گفت: دولت کنونی یک دولت شکست خورده است، این دولت زودگذر و یک دیکتاتوری کامل است. مادورو حق این را ندارد که در این سمت باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟