صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محدودیت مساجد در جمهوری آذربایجان

کد خبر: ۷۱۴۰۹
| |
4479 بازدید

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی بی بی سی ، مقامات آذربایجان در توجیه این می گویند : بستن مساجد باهدف ریشه کن کردن تروریسم صورت می گیرد اما برخی از مردم آذربایجان از آن بیم دارند این اقدام دولت نتیجه غیر سازنده داشته باشد.

مسلمانان آذربایجان معتقدند دولت درنظردارد قوانین جدیدی را از سال جاری در مورد دین اسلام به کار گیرد .

بر این اساس کسانی که در خارج از کشور آموزش اسلامی را آموخته باشند نمی توانند در آذربایجان تعالیم اسلامی را تدریس کنند.

مقامات دولتی آذربایجان می گویند ماموران امنیتی حمله اسلام گرایان را به سفارتخانه ها و تاسیسات نفتی در سال 2007 خنثی کرده اند بنابراین برای مبارزه با افراطیون مسلمان به کارگیری قوانین جدید ضرورت دارد.

وزیر امور مذهبی آذربایجان گفته است کسانی که تعالیم دینی را در خارج از کشور آموخته باشند در تلاش برای سیاسی کردن دین هستند اما آذربایجان خود یک دین سنتی دارد و ما یک جمهوری خشونت بار نظیر چچن واینگوش و داغستان نمی خواهیم .

دولت آذربایجان اخیرا خود با تشکیل کلاس های مذهبی در صدد آموزش اسلام خانگی است و بر اساس قانون جدید آذربایجان تنها کسانی می توانند ، در مراسم دینی سخنرانی کنند که تنها در آذربایجان آموزش دیده باشند .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟