صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انجمن‌های ادبی شناسه‌دار می‌شوند

کد خبر: ۷۱۳۵۹۱
| |
2330 بازدید

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه‌ریزی این وزارت‌خانه برای شناسه‌دار کردن انجمن‌های ادبی فعال در حوزه‌های شعر و داستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، سیدعباس صالحی با اشاره به قدمت بالای انجمن‌های شعر در ایران و پیشینه موفق انجمن‌های داستان در چند دهه اخیر اظهار کرد: با اجرایی شدن این طرح انجمن‌های ادبی در کشور دارای هویت صنفی می‌شوند و همین راه را برای فعالیت بهتر آن‌ها فراهم می‌کند.

او با اشاره به وجود خانه‌های سینما و موسیقی و تشکل‌های هنری در کشور افزود: تاکنون با وجود قدمت بالا و اثرگذاری انجمن‌های ادبی چنین تشکل‌هایی در این حوزه به وجود نیامده اما با جشنواره‌ای که پارسال در حوزه انجمن‌های ادبی برگزار شد، عملا زمینه برای شناسایی و شناسه‌دار کردن انجمن‌ها فراهم شده که در همین راستا آیین‌نامه‌ای تدوین و کار آن‌ها نیز عملا شروع شده است.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برنامه‌های این وزارت‌خانه برای انجمن‌های ادبی گفت: قرار است بعد از شناسه‌دار شدن انجمن‌ها، مجمع عمومی انجمن‌های ادبی ایران تشکیل و از دل آن خانه‌های انجمن‌های ادبی و شعر و داستان و... تشکیل و زمینه برای فعالیت بهتر آن‌ها و همچنین تلاش برای برخورداری آن‌ها از هویت صنفی آغاز شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟