بازداشت متهم حادثه تیراندازی در رودبار

کد خبر: ۷۱۲۶۳۶
| |
4187 بازدید
|
۱
معاون سیاسی فرمانداری رودبار با بیان اینکه در حادثه تیراندازی در روستای سیدان خوشبختانه کسی آسیب ندیده است، گفت: متهم شناسایی و دستگیر شده است.

علیرضا انصاری، در گفت وگو با ایسنا در خصوص حادثه تیراندازی در رودبار اظهار کرد: روز گذشته فردی به خودروی پرایدی در روستای سیدان شهرستان رودبار شلیک کرده و متواری شد.

وی در خصوص علت این حادثه افزود: علت این حادثه اختلافات ملکی بوده که پرونده آن هنوز در دادگاه مفتوح است که بررسی ابعاد گوناگون حادثه تیراندازی در دست بررسی است.

معاون سیاسی فرمانداری رودبار با بیان اینکه در این حادثه خوشبختانه کسی آسیب ندیده است، گفت: متهم شناسایی و دستگیر شده است.



اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۴
خوبه تفنگ ممنوعه و اینقدر استفاده هم داره تو مملکت.

بعد میگن آمریکا که اینقدر کشته داده و.... اونجا آزاده تفنگ.

اینجا آزاد بود چی میشد!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی