صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ضرورت توسعه صنایع تبدیلی در شهرستان حمیدیه

نماینده مردم اهواز و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی،گفت: شهرستان حمیدیه به دلیل وجود مشکلات و محرومیت های بی شمار به خصوص در زیرساخت ها در حد یک روستای بزرگ باقی مانده است.
کد خبر: ۷۱۲۵۵۴
| |
4204 بازدید

جواد کاظم نسب الباجی در نشست شورای اداری شهرستان حمیدیه با حضور استاندار خوزستان و نمایندگان اهواز در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استانی اظهار کرد: امروز حمیدیه به دلیل فقدان زیرساخت های مختلف و دست و پنجه نرم کردن مردم آن با انوع مشکلات و محرومیت ها، متاسفانه در حد یک روستای بزرگ است و نیازمند انجام کارهای اساسی است.

 نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، به وجود کشاورزان متبحر و زمین های کشاورزی بسیار با کیفیت در این نقطه از خوزستان اشاره کرد و افزود: باتوجه به فصل کاشت برنج، باید حقابه مورد نیاز کشاورزان حمیدیه را افزایش دهید و همچنین رودخانه فورا لایروبی شود تا کشاورزی این شهرستان بیش از این از رونق نیفتد.

الباجی ادامه داد: باید از ظرفیت ها و امکانات در جهت رفع نیازهای شهرستان بهره جست.

این نماینده مردم در مجلس دهم، نبود بیمارستان و مراکز درمانی مناسب در این شهرستان را یک ضعف بزرگ عنوان کرد و گفت: تسریع در احداث و راه اندازی بیمارستان و تخصیص فوری زمین برای آن خواسته و مطالبه جدی ما از استاندار و متولیان امر است.

نماینده مردم اهواز و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی، توجه به میراث فرهنگی و صنایع دستی و همچنین توسعه صنایع تبدیلی در شهرستان حمیدیه را یک ضرورت جدی دانست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟