هوا این هفته گرم می شود
کد خبر: ۷۱۲۵۱۷
| | 3116 بازدید
کارشناس سازمان هواشناسی گفت: دما تا روز جمعه هر روز افزایش می یابد.
به گزارش میزان، فریبا گودرزی اظهار داشت: پس از ایرانشهر که بارش 50 میلی متری از آن گزارش شد، در دماوند 35 میلی متر بارش ثبت شد. شهریار 32 میلی متر،آلاشت 31 و سیاه بیشه 29 میلی متر بارش باران گزارش شده است.
وی ادامه داد: امروز برای سیستان وبلوچستان به ویژه ایرانشهر بازهم بارش باران شدید پیش بینی می شود. در شمال این استان هم از ساعات عصر گاهی شاهد گرد و خاک و بارش پراکنده خواهیم بود.
کارشناس سازمان هواشناسی افزود: از روز دوشنبه به بعد هوا آرام شده و شاهد افزایش دمای هوا تا روز جمعه خواهیم بود. امروز خنک ترین روز و روز جمعه گرمترین روز هفته خواهد بود.
گودرزی با بیان اینکه بارش پراکنده در برخی استان ها ادامه دارد، افزود: بارش های تابستانی به صورت رگباری و پراکنده خواهد بود. امروز همچنین برای کرمانشاه وزش باد شدید همراه با گرد و خاک پیش بینی می شود.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


