صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طرح خروج از عراق، در سناي امريکا

کد خبر: ۷۱۱۹
| |
2012 بازدید

جمهوريخواهان سناي آمريکا، روز سه‌شنبه بحث درباره طرح يک نماينده دمکرات را مبني بر خروج بيشتر نظاميان امريکايي از عراق پذيرفتند، اما تنها هدفشان از اين كار، تأکيد بر پيشرفت در راهبرد آمريکايي اعزام نيروهاي کمکي
به عراق بود.

به گزارش ‌واحد مرکزي خبر به نقل از خبرگزاري فرانسه از واشنگتن، سناي آمريکا در آخرين مرحله نبرد در کنگره آمريکا درباره جنگ در عراق با هفتاد رأي موافق در برابر 24 رأي مخالف، پذيرفت درباره اين قانون که به ويژه براي تأمين هزينه همه عمليات در عراق پس از مهلت 120 روزه محدوديت‌هاي دشواري را اعمال مي‌کند، بحث کند.

اين بحث در حالي صورت مي‌گيرد که آمريکا در سال انتخاباتي خود است و نبرد تن به تن جديدي بين کنگره و کاخ سفيد درباره عراق پس از گزارش ژنرال پترائوس درباره احتمال خروج نيروهاي آمريکايي از عراق در ماه اوريل آغاز شده است.

«ميچ مک کونل»، رئيس اقليت جمهوريخواه سناي آمريکا گفت: پس از ماه‌ها گزارش‌هاي مثبت درباره بهبود وضع امنيتي و حتي پيشرفت‌هاي سياسي، برخي از دوستان ما در طرف ديگر، مي‌خواهند هزينه نيروهايمان را قطع کنند.

اما اين قانون که قرار است اواخر هفته به رأي گذاشته شود، محکوم به شکست است، زيرا دمکرات‌ها اقبال بسيار کمي براي تصاحب شصت رأي لازم براي تصويب آن دارند.

در اين طرح که «راس فينگولد»، سناتور دمکرات ارايه کرده، خروج نيروهاي جنگي آمريکا از عراق در امنيت کامل خواسته شده است.
همچنين پيش‌بيني شده است پس از 120 روز، تأمين هزينه تنها به عمليات عليه القاعده، امنيت کارکنان و پايگاه‌هاي آمريکايي، آموزش نيروهاي عراق و تضمين خروج آمريکا از عراق تعلق خواهد گرفت.

هم‌اكنون حدود 157 هزار نظامي آمريکايي اکنون در عراقند و البته قرار است اين رقم از ماه ژوئيه به 140 هزار نفر برسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟