صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکذیب یک خبر درباره پیام دادن هاشمی

گروهی در جامعه رسانه ای کشور وقتی واقعیت های میدان را برای اطلاع رسانی به ضرر خویش می دانند، مانند چند روز اخیر که متاسفانه توسط طیفی خاص رشد روزافزونی پیدا کرده، ‌به خبرسازی روی می آورند و طی آن چنان خیال پردازانه داستان سرایی می کنند که گویی در عصر ارتباطات زندگی نمی کنند.
کد خبر: ۷۱۱۵۶
| |
16723 بازدید

خبرآنلاین: به دنبال درج خبری به نقل از سایت آریا دفتر مجمع تشخیص مصلحت، با ارسال جوابیه ای آن را تکذیب کرد.

داستان سرایی و خیال پردازی آن سایت به نقل از خبرگزاری آریا درباره پیغام آیت الله هاشمی رفسنجانی به اصلاح طلبان که برگرفته از بولتن به اصطلاح محرمانه یک جمعیت به اصطلاح ارزشی و رهپوی انقلاب اسلامی است، نشان می دهد که گروهی در جامعه رسانه ای کشور وقتی واقعیت های میدان را برای اطلاع رسانی به ضرر خویش می دانند، مانند چند روز اخیر که متاسفانه توسط طیفی خاص رشد روزافزونی پیدا کرده، ‌به خبرسازی روی می آورند و طی آن چنان خیال پردازانه داستان سرایی می کنند که گویی در عصر ارتباطات زندگی نمی کنند.

براساس رسالت رسانه ای در جهت رشد و آگاهی جامعه به وظیفه خویش در انعکاس تکذیب این شایعه اقدام نمایید. چون اصل خبر به طریق اولی و به تبع آن محتوای خود ساخته، کذب محض است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟